2777
2789

نمیدونم دیگ چجوری التماس کنم خدارو

کی رو واسطه قرار بدم

که مشکلمو حل کنه 

ای کاش حداقل میشد فهمید این دردی که میشکم واسه چیه یا علتش چیه

توروخدا برام دعا کنید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیدوارم از این به بعد اتفاقای خوب براتون بیوفته  برای منم دعا کنید لطفا

یک‌زمانی التماس خدا رو کردم

گفتم بهم رحم کن به من و بچه م به شوهرم رحم کن همه اماما رو قسم دادم وساطت کنن نذر و نیاز کردم

اما رسیدم به اینجا که وقتی اینجور با سوز دل صداش کردم خدا صدامو شنیده و اگر پسرمو ازم‌بگیره پس صد درصد صلاح من این بوده

دیگه سپردمش به خودش گفتم امانت تو بوده من از خودم چیزی ندارم من خودم مال تو هستم پسرمم میخوای بده میخوای بگیر

و اون گرفت ولی دیگ بی تابی نکردم

یک رنج مقدس بود و عظیم

من رنجم رو دوست دارم

احساس میکنم خدا این رنج رو برای من کادوپیچ کرده بود تا رشد کنم

الانم بعد اون احساس میکنم واقعا بزرگ شدم

بزرگ شدن  درد داره

هر چه از دوست رسد نیکوست...
یک‌زمانی التماس خدا رو کردم گفتم بهم رحم کن به من و بچه م به شوهرم رحم کن همه اماما رو قسم دادم وسا ...

خوشبحال خدا که همچین بنده ای مثل شما داره.🤍

منکه جز ناامیدی چیزی براش نداشتم 

مشکلی که من دارم سخته،فکر نکردن بهش سخت تر

فقط کارم دعا کردن و واسطه کردن هست

فقط فکر به اینکه خدا میبینه آرومم میکنه. 

خوشبحال خدا که همچین بنده ای مثل شما داره.🤍 منکه جز ناامیدی چیزی براش نداشتم  مشکلی که من دا ...

من مشکلتو نمیدونم ولی سعی کن کمی از بالا به قضیه نگا کنی

ما مدت کمی تو این دنیا هستیم و قراره به ابدیت منتقل بشیم تو این مدت کم هم هر چی داریم از خداست و هیچی مال خودمون نیست باید بذاریم و بریم حتی بدنمون

و باید به خدا بگی که رشد من دست توه و اگر تو میخوای منو تو این وضعیت ببینی پس این بهترین حالت برا منه و من راضیم به رضای تو

به این فک کن که برای تو چه درسی تو این رنج هست که خدا این رنجو برات انتخاب کرده؟درسی که باید بگیری رو بگیر.وبگو خدایا شکرت

تا این رنج تموم شه هی تکرار نشه برات

هر چه از دوست رسد نیکوست...
من مشکلتو نمیدونم ولی سعی کن کمی از بالا به قضیه نگا کنی ما مدت کمی تو این دنیا هستیم و قراره به اب ...

مرسی از حرفای قشنگت

خیلی سخته ولی سعی خودمو میکنم

مثه اینکه تنها راهیه که دارم