2777
2789

سلام.وقت بخیر.من وضعیت دندان هام خیلی خرابه.کلی از دندونهام رو تو بارداری کامل از دست دادم و تقریبا اکثر دندانهام به جز ۸ تا پایین عصب کشی هستن.ایمپلنت هم برام فایده ای نداره چون تعداد بالاست نه پولشو دارم نه تحملشو.الان هم سقف دهنم ودو سه تا ریشه ای که دارم کلی عفونت داره و دارم آنتی بیوتیک میخورم.نظرتون درباره پارسیل چیه؟

سلام.وقت بخیر.من وضعیت دندان هام خیلی خرابه.کلی از دندونهام رو تو بارداری کامل از دست دادم و تقریبا ...

سلام، وقت بخیر.

درخواست دوستیم رو لطفاً قبول کنید، 

پیام می‌دم که چیکار کنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@niniyar_5  

سلام، خواهش می‌کنم لطف کنید اکانت و صفحه من رو به کلی حذف کنید.  چون این شماره‌ای که باهاش الان عضو هستم، مال خودم نیست.  بهتره که کلاً این پیج حذف بشه.

ممنون بابت زحمتی که می‌کشید.

اگه بخوای دندون بسازی مصنوعییباید ریشه همه دندونات که مونده رو در بیاری

سلام، خوب هستید؟

یه لحظه یاد شما افتادم، خواستم بپرسم تونستید ریشه دندوناتونو بکشین؟

سلام، خوب هستید؟یه لحظه یاد شما افتادم، خواستم بپرسم تونستید ریشه دندوناتونو بکشین؟

سلام .سلامت باشین

انقدر مشکلات دارم که دیگه به دندونام حتی فکرم نمیکنم 

با اینکه هر روز صبح تا شب سرکارم 

ولی پولم نمیرسه 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
سلام .سلامت باشینانقدر مشکلات دارم که دیگه به دندونام حتی فکرم نمیکنم با اینکه هر روز صبح تا شب سرکا ...

همچنین، سلامت باشید.

یه پیام توی pv براتون می‌فرستم