2777
2789
برای آزمونش ( چه کنکوره چه استخدامی )  ممکنه زمان رسیدن بهش یسری حواس پرتی از محیط داشته باشی& ...

الان منم حواسم پرت میشه به گذشته و افکار منفی  چه کنم ؟ 

امسال موفق میشم ؟ 

ازدواج دارم ؟ عقد ناموفق داشتم ؟ 

خوشبخت میشم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

الان منم حواسم پرت میشه به گذشته و افکار منفی  چه کنم ؟  امسال موفق میشم ؟  ازدواج ...

یه برنامه بنویس متعهد بشی بهش 

نیازه یسری جزئیات تو زندگیتو تغییر بدی..

بله 

بله ( احتیاط داشته باش)

من آنِ توام        مرا به من باز مده..

قاب کمی جدی اما مهربانی دارید  دایره و حریم خاصی دارید که براتون مهمه بقیه بهش احترام بذارن د ...

عزیزم چه زمانی آن چیزی که میخواهم اتفاق میفته؟حس می کنی معلم میشم یا کارمند؟در مورد آینده ام چی حس می کنی عزیزم؟مرسی عزیزم

من استخدامی امسال قبول میشم؟  یا در کل استخدام دولت مبشم؟

حقیقتا درمورد این مسائل همیشه دو دلی دارم 

چرا که هیچوقت نشد نداره 

فقط وابسته به تلاش شخصه .. 

ولی حسم میگه سال بعد حقوق از ارگان دولتی رو داری  

عزیزم چه زمانی آن چیزی که میخواهم اتفاق میفته؟حس می کنی معلم میشم یا کارمند؟در مورد آینده ام چی حس م ...

اون چیزی که میخواید یا تا الان خیلی زمان برده یا زمانی میشه که توقع ندارید 

ولی بازه اسفند تا خردادو نگه دار ..

شما از یه مرحله زندگیت کلا میای بیرون و فصل جدیدیو شروع میکنی

حسم انرژی جدید و تازه ، ارتباط جدید و پیدا کردن یسری بخش های خاص از خودت رو میگه

مثلا شاید فکر نمیکردید که یه توانایی رو داشتید ، اما پیداش میکنید و ممکنه همین تو تغییر انتخاب شغل هم موثر باشه 

یسری افراد هستن کنارتون که تو رو از خوشحالیت خوشحالن اما ته دلشون میترسن .. احتمالا خودتون هم تا الان متوجه شدید یا بعدا متوجه میشید . ارتباطتتون کمرنگ تر میشه

پست قبلی که گفتم چند درصدش درست بود ؟

اون چیزی که میخواید یا تا الان خیلی زمان برده یا زمانی میشه که توقع ندارید  ولی بازه اسفند تا ...

درست بود تا حدی،همسر که خیلی وقته با هم زندگی نمی کنیم ودارم جدا میشم و خیلی زمان زیادی هست جدا هستیم و ندیدمش ،ولی شغل ندارم،شما از کجا حس کردید نامزد دارم چون من الان به طور رسمی آره ولی خیلی وقته تنها زندگی می کنم بیشتر از یک سال هست  

مرسی عزیزم  میتونی بگی حدودا چند سالمه و چند سال دیگه ازدواج دارم

سنتون هرچقدر که باشه ولی افراد کنارتون حس میکنن سن شما کمتره 

چون انرژیتون تحلیل نرفته 

بازه ۲۵ تا ۳۰ میتونی باشید ، یکم سر خودتون رو گرم مسئله دیگه‌ای کنید ازدواجتون ممکن میشه 

مثلا بهار امسال یا سال بعد جرقه شروع و اشنایی ، خواستگاری ، یا پیشنهاد واسطه به همسرتون داده میشه 

دعا کن خدا همسر سالم و پاکی نصیبت کنه❤️