2777
2789
بپرس عزیزم بنظرم خیلی جذابی ومغرور

ممنونم عزیزم تقریبا بله ولی فقط با کسی که مغرور باشه مغرورم🤭

حالا اگه ارتباط باهام گرفتین میشه لطفا بگین من و محمد کی آشتی میکنیم؟ و اینکه آیا مصاحبه قبول میشم؟

بی تو بر روی لبانم بوسه پژمرده گشته

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شايد باورت نشه من جوابم ميدونم چيه ولي بااااز ميپرسم  همه افرادي ك ميكن حس شيش هستن جن دوري از ...

باورم میشه منم همینم

پی ویم پر از حس شیشمه😂😂😂😂😂 من حتی تا پی وی ام میرم ببین چقد پیگیرم دیگه😂😂

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
ماشالا بهتون انگار نظر دادن من براتون مهم نیست خیلی اوکی ناراحتین تاپیکو ببندم برم؟؟؟؟ 

اخ اخ عزبزم خواهرحلالم کن عاشق حدس زدنم فضولی کردم البته یع کاربری دیگه دارم 6ساله اونجاحس ششم بودم بیجاره شدم الان سکرتم   منوحدس بزنم لباسم ماه تولدم ؟ 

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  
والا تو خود مني يا من تو ام😂😂😂

خیلی حال میده😂😂😂😂

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
@سفید_برفی20   سلام عزیزم میشه لطفا بگی چه زمانی و کجا شاغل میشم؟چه سالی ازدواج می کنم؟مشخصات ...

عزبزم خاستم برم استارترناراحت میشه منومیزنه حقم داره  ولی اینایی که پزسیدی حتی خدام نمبدونه چطوربمااعتمادمیکنی خیلی هاش بستگی به تلاش خودت داره من رنگ لباس جنسیت وعشق طرف مقابل وماه تولدخیلی بتونم حدس بزنم باتوروخلقیات توروحدس بزنم همین

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود