2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حس میکنم پسرا واقعا خیلی احساس ندارن وگرنه چطوریه که بعد اون مدت من انقد گریه کردم ولی اون می‌خند ...

شاید یه تعدادی شون اینجوری باشه راستش منم زیاد سر درنمیارم کسی که ۵سال عاشقانه منو میپرستید اخرش گذاشت رفت سر یه مسئله پوچ

بعضی وقتا با خودم میگم چطور ممکنه اون همه عشقو علاقه رو تو خودش از بین ببره

خب کات الکی ک از ته دل نباشه و طرف خودش برگرده

من داشتم امتحانش میکردم الکی. 

بعدا فهمیدم که اون بخاطر کات کردن من گریه کرده بود و منو میخواست 💔

مگه بیکارم امضا بنویسم تو بخونیش..🔪🕸🗿
شاید یه تعدادی شون اینجوری باشه راستش منم زیاد سر درنمیارم کسی که ۵سال عاشقانه منو میپرستید اخرش گذا ...

همین دیگه 

خیلی عجیبن کلا 😑

من ک نمی‌فهمم چشونه

امضات:)

چون خیلی چیزا به ذهنم میاد چیزی نمیتونم بنویسم !!!
چرا میخواد ولی بی اعتمادم دیگ بهش  وگرنه ک دلم تنگ میشه واسش اما اون الان فک نکنم دیگ یادش باش ...

هعی نمیدونم چرا اینقدر ساده ترین چیزا برامون اینقدر سخت شدع هم دلت میخوادش هم از چشمت افتاده، نمیدونی دلتنگت یا داره فراموشت می کنه نمی دونی خودت باید چیکار کنی فراموشش کنی یا هنوز امیدی به برگشتش هست 

هعی نمیدونم چرا اینقدر ساده ترین چیزا برامون اینقدر سخت شدع هم دلت میخوادش هم از چشمت افتاده، نمیدون ...

این الان دقیقا منم 

ولی می‌دونم فراموشم نکرده اما خب نمیخاد دیگ بیاد 

خودمم نمیخام بیاد ولی ته دلم هنوز دوسش دارم و گاها اشکم میاد آخه من مثل دخترایی که دورش بودن دوسش نداشتم من واقعی دوسش داشتم ...

چون خیلی چیزا به ذهنم میاد چیزی نمیتونم بنویسم !!!
چون دیگه حسی بهش ندارم ، از اردیبهشت تا الان ، وقتی تو بدترین شرایط ولم کرد رفت می‌خوامش چیکار الان& ...

از دیشب ک برگشته باهاش حرف نزدی؟

دعوا ،بحث چیا بینتون گذشت؟؟؟

😘Thanks GOD 
این الان دقیقا منم  ولی می‌دونم فراموشم نکرده اما خب نمیخاد دیگ بیاد  خودمم نمیخام ...

می گی نمی خواد بیاد ولی بیاد قبولش میکنی ،باور کن من قبل اینکع پیام بده یک دیقعقبلش میگفتم اگه بیاد بهش میگم بره گم شه کلی بهش حرف میزنم همون لحظه پیام داد مثل اسکولا همه چی یادم رفت قبولش کردم 

ولی خب من خودم تمومش کردم چون نمی تونستم پیشش باشم و واقعا برام سخت که خودم تمومش کردم با اینکه عاشقش بودم ولی راستش تو زمان مناسبی تو زندگیم نیومد با اینکه خیلی عوض شده بود 

از دیشب ک برگشته باهاش حرف نزدی؟ دعوا ،بحث چیا بینتون گذشت؟؟؟

نه بابا پیامشو سین زدم دیگه ج ندادم ، هیچی دیدم هی داره سرد میشه مثلاً آن میشد جوابمو نمی‌داد اومدم همینجا گفتم می‌خوام کات کنم بعد از چند روز یعنی به هفته نکشید خودش گفت من ن.و.د گرفتم و اینا خلاصه کات کردیم مهر پیام داد که آره بیا برگردیم و اینا منم گفتم نه دیگه پیداش نشد تا آذر باز هی گفت که بیا و اینا منم باهاش تو دانشگاه قرار گذاشتم خلاصه همونجا بازم نزدیک بود دعوامون بشه یعنی من هر چی تو دلم بود و گفتم اونم خدایی جیکش درنیومد ، دوباره رفت دی پیام داد خیلی باهاش رسمی و کوتاه حرف زدم ، تا همین دیشب که دیگه کلا جوابشو ندادم

میشه واسه هدفم دعا کنید مرسی 💙