2777
2789
عنوان

خیالپردازی...

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 19 پست
خیالپردازی هات باعث نمیشه از زندگی الانت نا امید بشی؟ یا باعث نمیشه برای آینده استرس بگیری ؟ یا زندگ ...

چرا دیگه اصلا یه موقعی انقدر تو خیالم چیزی دارم بیرون برام مهم نیست ک وجود نداره یا خوب نیست انقدر خیالبافی مثبت گاهی درباره آدمها دارم وقتی تو دنیای بیرون پستی ازشون میبینم باورم نمیشه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چرا دیگه اصلا یه موقعی انقدر تو خیالم چیزی دارم بیرون برام مهم نیست ک وجود نداره یا خوب نیست انقدر خ ...

باید کنترلش کنی متاسفانه این خیالپردازی بیش از حده که خوب نیست میتونی با مشاور صحبت کنی تا بهت راهکار واسه کنترلش بده وگرنه به درجه ای بالا از ناراضی بودن از زندگیت میرسی

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜