2777
2789
عنوان

با همسرتون چطوری آشنا شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 43 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوال؟

اون موقع برای کنکور می‌خوندیم 😂سوال درسی میپرسید ..یک سال و سه ماه ازدواج کردیم سه سال دور بودیم ...تقریبا پنج سال دوست بودیم 

👩‍❤️‍👨❤️....دانشجو پزشکی )
دانشجو بودیم جفتمون خانوادش مخالف بودم دیدن من پا پس نمیکشم مجبور شدن بدن دیگه روز زن دزدکی رفتم تو ...

شما آقایی؟ یه لحظه شوک شدم دوبار پیامتون رو خوندم تا فهمیدم😅

خوشبخت باشید

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
شما آقایی؟ یه لحظه شوک شدم دوبار پیامتون رو خوندم تا فهمیدم😅 خوشبخت باشید

بله ممنون ولی نشد همیشه خوشبخت بمونیم

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️
دوست داداشم بود  کراشم بود بهش گفتم رد کرد  و بعد یک سااااال خودش بهم پیشنهاد داد و ۴ سا ...

خوشبخت باشید🌸💓

چند سالتونه هر دو

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه

فعلا که در حد خواستگاره ، ولی از راهنمایی همدیگه رو میشناختیم ، اون موقع من ۱۴ سالم بود ، اون کنکوری بود ، بعدش انقدر درگیر یه سری از اتفاقا شدم نفهمیدم چی قبول شد، تا رفتم دانشگاه و دیدم هم دانشگاهی شدیم ولی رشته هامون فرق داره😂😐

🖤🥲

فعلا که در حد خواستگاره ، ولی از راهنمایی همدیگه رو میشناختیم ، اون موقع من ۱۴ سالم بود ، اون کنکوری بود ، بعدش انقدر درگیر یه سری از اتفاقا شدم نفهمیدم چی قبول شد، تا رفتم دانشگاه و دیدم هم دانشگاهی شدیم ولی رشته هامون فرق داره😂😐

🖤🥲