2777
2789
عنوان

من تا حالا خواستگار نداشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 29 پست
دختر عموم ۴۵ سالشه چند ماه پیش عقد کرده تازه ، خودش دانشجو دکتراس  شوهرشم ۵۰ سالشه  غربیه ...

وای تروخدا نه دیگه😂🥲 حداکثر ۳۲،۳۳

ایشالا که خوشبخت باشن عزیزم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من میام نی نی سایت حس میکنم دیره ولی تو اطرافیانمو دوستام نگاه میکنم میبینم زوده😁

تو نی نی سایت متولد ۸۱ بچه دومشو حامله‌ست😮‍💨 ایشالا که خوشبخت باشن ولی ادم استرس میگیره. من که اون ۳ سال کوید اصلا جزو عمرم نمیشمرم

فکر میکنم ۲۳ سالمه هنوز

تو نی نی سایت متولد ۸۱ بچه دومشو حامله‌ست😮‍💨 ایشالا که خوشبخت باشن ولی ادم استرس میگیره. من که اون ...

آره والا ولی خب شهر به شهرم فرق میکنه اکثر نی نی سایتیا از شهرهای کوچیکن ما هم فکر میکنیم جا موندیم بعد اطرافمون رو نگاه میکنیم میبینیم نه بابا خبری نیست 

اره عزیزم الان ایرانم نیستم ولی خب همون موقعم که بودم خبری نبود😂😂 دخترای جدید زرنگ شدن دخترعمه‌م ...

😂😂حیف نشد با در حد خودش ازدواج کرد دیگه عمتونم مجبوره کلاس بزاره 

شما هم سنی نداری که بالاخره یکی در حد خودتون عالی پیدا میشه ایشالا خوشبخت باشی همیشه عزیزم❤❤

همین تحصیلات و محل زندگیتون باعث میشه هر کسی جلو نیاد الان دیگه فقط گزینه های عالی میان 😍❤

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

😂😂حیف نشد با در حد خودش ازدواج کرد دیگه عمو مجبوره کلاس بزاره  شما هم سنی نداری که بالاخره ی ...

ایشالا که همینطور باشه. استرس میگیرم بعضی موقعا😅😅♥️♥️

تو هم همینطور امیدوارم خوشبخت باشی

ایشالا که همینطور باشه. استرس میگیرم بعضی موقعا😅😅♥️♥️ تو هم همینطور امیدوارم خوشبخت باشی

قربونت برم عزیزم❤❤❤

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑