سعی کن حسادت رو به قلبت راه ندی بچه دار نمیشین یا با تقویت کردن امکانش هست ؟
من بهش حسودی نمیکنم چون منم با کاشت میشد بچه دار بشم من شوهرم قدرتش تقریبا صفره برای باروری از روزگار خودم گله دارم و رفتاری که نشون بدم خودم تنها استرس دارم همش خود شیرینی میکنه پیش مادر شوهرم من غریبه ام شوهرم با این مشکلش کنار نمیاد
من بهش حسودی نمیکنم چون منم با کاشت میشد بچه دار بشم من شوهرم قدرتش تقریبا صفره برای باروری از روزگا ...
تقویتش کن مثال میزنم پیاز و تخم مرغ ، زردک اینها برای قدرت باروری مردان خوبه
یا باهم برید دکتر براتون تقویتی بنویسه
دکتر حاذق سنتی هم خیلی میتونه کمکتون کنه
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
تقویتش کن مثال میزنم پیاز و تخم مرغ ، زردک اینها برای قدرت باروری مردان خوبه یا باهم بر ...
رفتیم دکتر چن تا دارو ال کارنتین نمیدونم ژوژنت این چیزا براش نوشت ولی تو آزمایش که داده گفته ده درصد پیشرونده وغیره مستقیم داره اسپرم قوی هیچی ندارع هشتاد درصد هم بی حرکتن و بی شکل موفولوژی همون شکلش هم 3درصده دکتر گفت واریکوسل هم ندارع خودش تعجب میکرد دکتره گفت 30درصذ بااین داروها نتیجه گرفتن 70درصد که مثل شوهر منن کاشت کردن منم ترسیدم
رفتیم دکتر چن تا دارو ال کارنتین نمیدونم ژوژنت این چیزا براش نوشت ولی تو آزمایش که داده گفته ده درص ...
یکبار هم طب سنتی رو پیگیر بشین البته یه طبیب ماهر چون مثل طب نوین طب سنتی هم طبیب ماهر و معمولی داره
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم