2777
2789
عنوان

من چ کار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 27 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا انگیزه ندارم دوس داشتم رشتم واس معلمی میگرفتن ولی خوب نمیگیرن در این دنیا بیارن گل

خودت باید انگیزه خودت باشی تلاش کن نزار نابودت کنن خودت حقت رو باید بگیری این مدت آزمون ارشد وکالت ثبت نام میکردنن توهم میتونی چیت از بقیه کمتر اصلا تغییر رشتع بده علوم تربیتی معلمی هم دوست داری آزمون مدی یا نهایتا میری مدارس خصوصی 

کوردم😍 کاربری دست دونفره 
خودت باید انگیزه خودت باشی تلاش کن نزار نابودت کنن خودت حقت رو باید بگیری این مدت آزمون ارشد وکالت ث ...

سردرگمم تکلیفم با خودم مشخص نیس میدونی وقتی نمای زندگی کنی وقتی نخای فردا رو ببینی به چ امیدی درس بخونم

سردرگمم تکلیفم با خودم مشخص نیس میدونی وقتی نمای زندگی کنی وقتی نخای فردا رو ببینی به چ امیدی درس بخ ...

ببین من دوسال از تو بزرگ ترم پارسال دیپلم گرفتم امسال رفتم دانشگاه مطلقه ام یه عقد ناموفقم داشتم خیلی اسیب دیدم اگه خودم تلاش نمیکردم میگفتن بمون خونه تا شوهرت بدیم مشکلاتی عس که تا اخر عمر همراه مقصر ما نیستیم فقط میتونیم بجنگیم که حقمونو بگیریم باید کم نیاری چون فقط خودتی و خودت هیچکس نیست خودت کاری کن هرجا میری ارزش و احترامت قبل از خودت اونجا باشه بفهمنن تو کی هستی مقصر خیلی چیزا مه نیستیم خیلی ها درک ندارن باید سرشون بیاد تا بفهمنن کارما جوابشونو میده دیر و زود داره سوخت و سوز نداره 

کوردم😍 کاربری دست دونفره 
خیلی رشته خوبیه منم تازه امروز میخاستم برم ثبت نام کنم ولی بین علوم تربیتی و روانشناسی موندم برای دب ...

علوم تربیتی رشته ای هستش که جذبم نشی کار داره بازم مدارس خصوصی پیش دبستان باز کنی یا درس بدی 

معلم خصوصی بشی تقویتی کار کنی 

انشالله هرچی به صلاحته وخیر گلم

کوردم😍 کاربری دست دونفره