2777
2789
عنوان

به عنوان کسی که یروز پشت کنکور بودید...

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان‌شالله که هرچی خیره همون بشه ، اگر  خیلی استرسی هستی ، روش کار کن ، نذار اینطوری بمونه ... وگ ...

دوست داشتم یه دکتر برم نوار مغز بدم اما داروهاشون عوارض هم زیاد داره

evolving=درحال تکامل

اگه نمیخوای خفت و افسردگی و فشار و عذاب وجدان و جنگ اعصاب بعد اعلام نتایج مثل پارسال تکرار بشه خواهشا بخون 

من کسی ام که سال دووم باز به نتیجه ام نرسیدم ولی رفتم دانشگاه 

تابستون اون مرداد ماه سمی 

قبول نشدن دوباره 

رتبه دوباره افتضاح 

فشار و درد و حال بد 

از سال اول هزاران بار سخت تر بود 

حسرت نرسیدن به آرزوم تا آخر عمر باهامه

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
اگه نمیخوای خفت و افسردگی و فشار و عذاب وجدان و جنگ اعصاب بعد اعلام نتایج مثل پارسال تکرار بشه خواهش ...

تا الان همه درسارو خوندم

برخلاف پارسال که یه سری مباحث بود امسال برا بار اول خوندم برا بار اول فیلماشو دیدم جزوه رو کامل کردم

اینکه بتونم مرور کنم تا کنکور یادم نره تست های سخت رو کار کنم که دستم پر بشه مهمه

ولی ترسم مانع شده

انگیزه و امیدم خوب بود یکی دوروزه بهم ریختم

شاید بخاطر پ ر ی و دی هم باشه کسی چه میدونه🥹

evolving=درحال تکامل
تا الان همه درسارو خوندم برخلاف پارسال که یه سری مباحث بود امسال برا بار اول خوندم برا بار اول فیلم ...

منم سال اول اضطرابم اینقدر زیاد بود که نمیذاشت کاری کنم 

همش بهونه 

کاش اون موقع یه دونه میزدم تو دهنم 

تا آدم بشم 

اگر خوندی  خوبه ولی کافی نیست 

با تست همش مرور کن

تستای جون دار بزن 

و واقعا تحلیل کن 

تحلیل خیلی خیلی خیلی واجبه 

و پر اهمیت 

تحلیل تست از تعداد تست مهم تره 

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
شما باز کنکور دادی؟

۲ بار ولی واقعا توان بیشتر نداشتم 

اول که دانشگاه ثبت نام کرده بودم 

هی گفتم برم دوباره کنکور بدم ولی بعد دیدم نمیتونم مغزم کشش نداره