2777
2789
من بیست سالمه و دارم به این فکر میکنم که اگه الان یه قسمت از باب اسفنجی رو ببینم ، نتم تموم نمیشه آی ...

چدا اگ اخراشه تموم میشه 

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی :)

ربطی ب سن نداره، ربط داره چن ساله ازدواج کردی چون بچه تا حدودی میتونه ی یسری چیزا رو درست کنه 

خودم متولد 80 ام الان 3 سال ازدواج کردم و تازه باردار شدم

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ لایکم کن منم برات میفرستم 🙂 مرسی ⁦❤️⁩

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بستگی به روحیه شما داره.

و اینکه چرا زود یا دیر باشه.

من 24 سالمه نامزدی هستم، دوست داشتم زودتر ازدواج میکردم بچه داشته باشم.

تفاوت سنی با بچه زیاد بشه خیلی بده از هر لحاظ.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

نه زود نیست از ۲۰ به بعد هرچی زودتر اقدام‌کنی زودتر به هدف میرسی خانوما متاسفانه هرچی سنشون میره بالاتر بچه دار شدنشون به مراتب سختره

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️
من چند روز دیگر بیست سالم میشه و امشب داشتم باربی و قصر الماس رو ریواچ میکردم و سینگل به گورم با دید ...

منم دیشب ی انیمیشن دیدم اگ میخوای تا معرفی کنم گلم 

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی :)
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز