2777
2789
تو همه تاپیکا میای اظهارنظر میکنی فکرمیکنی خیلی نمکی حد خودتو بدون چه معنی میده بیای تو تاپیکی که زن ...

منتظر یکی مثل شما‌بودم ، ۹۰ درصد تاپیکایی ک شرکت کردم اکثرا سوال پزشکی یا علمی یا روانشناسی بودن ، هیچ جایی مزه نریختم ، اینم مزاح بود و جهت امید دادن به یه مادر باردار که به فکر چاقی نباشع بهم ریختگی بدن یک زن تو دوره بارداری کاملا عادیه و حتی بعدش 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وزنت زیادع اگ بارداریتو فاکتور بگیریم برا قدت اخرش ۶۰ خوبه

اخه ببین من اونجوری پوست و استخون میشم .

بدن من خب نشون نمیده چاقم توپر چرا نشون میده ولی مثلا ب هرکی میگم ۷۴ ام میگه بت نمیخوره نهایت ۶۵ باشی یا ۶۶

من قدم ۱۶۰

رو وزن ۶۴تا۶۵ خیلی خوب میشم هیکلو دوسدارم

برو زیر نظر دکتر تغذیه تا طول بارداری خیلی زیاد  نشی

۳۸کیلو کاهش وزن۱ساله با کالری شماری بدون ورزش ۶بهمن۷۲/۲۰۰⬅️۱۶بهمن⬅️۲۶بهمن⬅️۶اسفند⬅️۱۶اسفند⬅️هدف۶۵😍
اون نی نی ته چاقالو نیستی😔😂

من نمیگم تو سایت نباشین ولی 

تو تاپیکای خانومانه رعایت کنین و نظر ندین 

بزارین معذب نشن کاربرا اینجوری ب خودتونم ب احترامی نمیشه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

خجالت بکش  ما زنا از دست شما مردا توی سایت زنونه ام در امان نیستیم

تو سایت مردانه ما هم شما زنا هستین کاریتون نداریم عزیز جبهه نگیرین سر یه حرف یه خانوم که من واسه اولین باره میبینم اسمشونو

منتظر یکی مثل شما‌بودم ، ۹۰ درصد تاپیکایی ک شرکت کردم اکثرا سوال پزشکی یا علمی یا روانشناسی بودن ، ه ...

شما نیازنکرده وسط کاربرای زن نگران بهم ریختگی بدن یک خانوم باردار باشی یا امید بدی 

هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
اخه ببین من اونجوری پوست و استخون میشم . بدن من خب نشون نمیده چاقم توپر چرا نشون میده ولی مثلا ب هر ...

استخونات ریزع؟

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐