2777
2789
عنوان

اینارو خریدم کلش شد ۳۵۰ لوازم آرایشی

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 52 پست
ببین رژ رو مداد لب رو فیکم بخری مشکلی نیس  برا من ک فیکش حساسیت زا‌ نبود .اما ریمل و کرم پودر ...

منم رژ زیاد حساس نیستم چندتا فیکم دارم ولی خیلی خوبن 

کرم پودر استفاده نمیکنم اصلا

❤️فمنیست بی دین❤️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل ریمله.  ژل بی رنگه هروقت میخام برم بیرون قشنگ شونه میکشم باهاش ابروهام رو . ژل داره دیگ سف ...

إ چه خوب نمیدونستم 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

من نمیتونم چیزای فیک استفاده کنم چشمم شالازیون میزنه سریع و پوستمم جوش میزنه یا قرمز میشه وگرنه قیمتای خوبی دارن، مامانم راحته یه خط چشم فیک پاریس میزنه چهل تومن، با رژای چهل پنجاه تومنی، تمام. حالا من بدبخت...

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍

من نمیتونم چیزای فیک استفاده کنم چشمم شالازیون میزنه سریع و پوستمم جوش میزنه یا قرمز میشه وگرنه قیمت ...

منم چیزای خوب دارم اما داره تاریخشون میره دیگ گفتم قیمت مناسب بگیرم پولم نریزم جوب

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

من شوهرم تو خریدای نامزدی برام گرف  از افسریه گرفتم... اونجا هرکی هرچی دلش میخاد میده🥲

اها پس همونه

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
من نمیتونم چیزای فیک استفاده کنم چشمم شالازیون میزنه سریع و پوستمم جوش میزنه یا قرمز میشه وگرنه قیمت ...

مدادچشم چی میزنی 

من بل دارم ولی انگار فیکه چشمام کاسه خون میشه میزنمش

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
اسی از کجا گرفتی 

از دوتا مغازه ی پرایمر کوچیک داشت ۴۸۹ تومن خیلی گرون بود 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖