2777
2789
عنوان

آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 31 پست
نمیدونم فقط گفتن جهشش کمه  دکترشم دارو داده نگفته عمل ولی امروز که لک دیدم گریه کردم اومده میگ ...

خب برو تو آزمایشاش ببین اصلا dfiچک شده یانه، اگه زیر ۳۰ باشه برای ای وی اف خوبه، بالای سی بده

من دوساله ازدواج کردم بدون هیچ دلیلی باردارنمیشم میخام بعدعیدبرم ای وی اف.ببخشیدمراحل ای وی اف چقدرط ...

زیاد ۶ یا ۷ ماه واسه من طول کشید 

البته من زمانی که رفتم مرکز ناباروری بعد از سونو متوجه شدم باردارم ولی خارج از رحم 😔ولی در کل تا برسه به زمان تخمک کشی ۵ یا ۶ ماه طول میکشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسایی که آی وی اف کردن هیچ کسی این علائمو نداشتن  پس منفیه دیگه انتقالم 😔

عزیز آی وی اف که تجربه نداشتم. ولی توکل کن بر خدا شاید + بود. مثل بعضی حاملگی ها که لکه بینی دارن. چند روز دیگه مشخص میشه 

عزیز آی وی اف که تجربه نداشتم. ولی توکل کن بر خدا شاید + بود. مثل بعضی حاملگی ها که لکه بینی دارن. چ ...

روز شنبه باید آزمایش بدم 😔چند روز قبل خواهر شوهرم زنگ زده میگه فلانی ۶ ماهه بارداره بچه پنجمش میگه بهش گفتم تو بچه پنجمت میخواد دنیا بیاد ولی از زن دادش من خبری نیست .میگه بعدش کلی خندیدیم 😔ولی من اینطرف دلم خون شد نه که حسودی کنم به اونطرف نه بخدا .ولی حرف خواهر شوهرم داغونم کرد😔

چقدرزیاد.من فکرکردم دوماه

نه بابا خیلی طولانیه مراحلش تا وقتی رحم اماده بشه 

البته اگر زیر ۳۰ باشین فعلا آی وی اف نمیکنن با ای یو آی و دارو سعی میکنن باردار بشین اگر خدا نکرده نشد بعد آی وی اف 

روز شنبه باید آزمایش بدم 😔چند روز قبل خواهر شوهرم زنگ زده میگه فلانی ۶ ماهه بارداره بچه پنجمش میگه ...

عزیزم باحرف مردم بخای زندگی کنی بایدروبه قبله بخابیم که .بیخیال به همه بگوماازبچه زیادخوشمون نمیاد بعدم تومراحل درمان واینازیادباهمه گرم نگیرحرف نزن تاچیزی نشنوی

عزیزم باحرف مردم بخای زندگی کنی بایدروبه قبله بخابیم که .بیخیال به همه بگوماازبچه زیادخوشمون نمیاد ب ...

میخوام بیخیال حرف این و اون بشم ولی نمیشه سخته 

بدیش اینه شوهر من بچه آخرشونه و همه منتظرن واسه بچه .

اصلا ناراحتی نکن استرس نداشته باش تا روز ۱۴ برو ازمایش این لکه بینی ها تو ای وی اف معمولیه  ان ...

خدا کنه عزیزم .هیچ کسی خونه ام نیست تنهام شوهرم رفت سر کار زنگ زده میگه چرا گریه میکنی  با گریه اگر درست میشه تا بگم همه اینجا گریه کنن 😔😔😔😭😭😭

روز شنبه باید آزمایش بدم 😔چند روز قبل خواهر شوهرم زنگ زده میگه فلانی ۶ ماهه بارداره بچه پنجمش میگه ...

وای خدا چقدر یه آدم میتونه بی‌شعور باشه. الهی به حق دل شکسته ات خدا شادت میکنه. همون خدایی که تو یه ثانيه میتونه هر چی داده ازت بگیره. همون جور هم میتونه بهت بده. منم خواهر شوهرم حامله نمیشه خیلی هم عجیب عاشق بچه هست. همیشه حواسم هست ناخواسته حرفی نزنم دلش بشکنه. ناراحت نباش گلم

وای خدا چقدر یه آدم میتونه بی‌شعور باشه. الهی به حق دل شکسته ات خدا شادت میکنه. همون خدایی که تو یه ...

انشالله هر چی از خدا میخوای بهتریناش نصیبت بشه .نمیدونن دل خودم خونه دیگه نیازی نیست به خون کردن .

میخواستم بگم اگه  من تنها نقش دارم تو بچه دار شدن که خونه بابام خود به خود باردار میشدم دیگه نیازی به داداش شما نبود ولی به احترام شوهرم فقط ریختم تو دلم 😔😭😭

لگ کبریتی بوت کات رنگ خردلی به همراه رنگ های بژ، کرم و قهوه ای برای استایل های پاییزه مناسب است. آرایش تند به همراه استایل خردلی شما را زیباتر نشان می دهد.

لگ بوت کات رنگ خردلی به همراه پالتو رنگ کرم، بوت رنگ قهوه ای و شال رنگ مشکی ست می شود و می توانید این استایل در فصل های پاییز و زمستان استفاده کنید.

https://pooshaknovin.com/محصول/خرید-لگ-بوت-کات-خردلی/