banoyezemeston مدیر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 879 عنوان ترک عادت بد | مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 40 پست چه عادت بدی داشتین و ترکش کردین؟ چطور میشه ترک کرد؟مثلا من همش پوست لبمو میکنم خسته شدم دیگه 1402/11/03 | 11:54 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اربابم عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 22070 استفاده از وسایل آرایشی برای روزمره میدونی چیکار کن ابرسان مرطوب کننده و ضدافتابریملرژ لب خط چشم اینارو بزن همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️
banoyezemeston مدیر استارتر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 879 21روز زمان لازمه میگن برای آدم بد 21,روز لازمه ک اینکارو نکنی بعدا دیگ اینکارو نمیکنه باور کن من سه ماه یه عادت بدو ترک کردم باز برگشتم سر خونه اول
یوریکا_ عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 7542 زیادنزود ناراحت میشدم دیگه نمیشمخیلی مودبانه برخورد نمیکردم و رفتارم مودبانه تر شدزود عصبی میشدم دیگه زود عصبی نمیشماخمالو بودم دیگه نیستمبا بقیه مهربونم نبودم و الان به نسبت خیلی بهترمووووالبته همچنان سعی بر ترک خیلی دیگه از رفتارام دارم پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
banoyezemeston مدیر استارتر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 879 زیادن زود ناراحت میشدم دیگه نمیشم خیلی مودبانه برخورد نمیکردم و رفتارم مودبانه تر شد زود عصبی می ... آفرین عالیه
nininay عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 17692 لعنتی رو ترک کنم خیلی خوب میشه همون چیز دیگه حتما لازمه که نمیتونی ترکش کنی
banoyezemeston مدیر استارتر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 879 بخدا چهارساله کاشت دارم اگ نباشن دیگ ناخنی برام نمیمونه..عاخه میخوردم و قورتشم میدادم😂 😑😂😂
یوریکا_ عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 7542 آفرین عالیه سلامت باشین 💚 پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 18384 بالم لب بزن ..یکی برا پسرم گرفتم ی لایه ضخیم یجوری میشینه رو پوست بوشم من مث بوی شیرینی هست ما دوسش ندارم ولی خیلی خوبه .. فک کنم از اون بزنی یجوری چرب میشه لبت دیگه چندشت میشه دست بزنی قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
kingfisher عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 5525 میدونی چیکار کن ابرسان مرطوب کننده و ضدافتاب ریمل رژ لب خط چشم اینارو ... روتین پوستیم رو پیدا کردمضدآفتاب میزنم با آرایش ملایم چشمقبلا کرم پودر میزدم پنکیک میزدم پوستم رو نابود کرده بودمالان پوستم عالی دشه خداروشکر وزن شروع: 72کیلوگرم وزن هدف : 57کیلوگرم هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم) هدف 5: 62 کیلوگرم هدف 6: 60 کیلوگرم هدف7: 58 کیلوگرم
اربابم عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 22070 روتین پوستیم رو پیدا کردم ضدآفتاب میزنم با آرایش ملایم چشم قبلا کرم پودر میزدم پنکیک میزدم پوستم ر ... شکر خدا نوع پوستت چیه و چ ضد افتابی میزنی گلم همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️
ریدبرگ3 عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 600 ی سوال شماهم بالم لب میزنین حس چسبندگی پیدا میکنین رو لباتون؟ #کاربر آقا