2777
2789
خیلی چیزا میدونی انگار همه چی ولی هیچی ی حس بدیه امروز از صبح ۷ پا شوم ک شروع کنم باز کتاب و باز کرد ...

خب سعی کن وقتی داری درس میخونی به هیچی جز درست فک نکنی این کار رو تمرین کن قطعا جواب مبده

رد پای عشق را گرفتم و سر از آغوش تو در اوردم…🤍کاربری دست دو خواهر مجرد و متاهله

حالم خیلی بده تو وضعیت خیلی بدی ام 

دیگه کم آوردم،دیگه نمیتونم این زندگی رو ادامه بدم 

هیچ دلخوشی ندارم فقط دارم نفس میکشم کاش هیچوقت عمل نمیکردم حالم از خودم بهم میخوره 

دلم میخواد خودمو راحت کنم ولی میترسم کاش خودکشی گناه نبود کاش خدا خودش جونمو بگیره تحمل این غم خیلی سخته برام😔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالم خیلی بده تو وضعیت خیلی بدی ام  دیگه کم آوردم،دیگه نمیتونم این زندگی رو ادامه بدم  ه ...

اینوری نگو گلم 

تو خودت میتونی خودتو تغییر بدی

چ عملی؟

ما با اجازه ی خودمون پا به دنیا نزاشتیم که با اجازه ی خودمون از دنیا بریم عزیزدلم  

اینوری نگو گلم  تو خودت میتونی خودتو تغییر بدی چ عملی؟ ما با اجازه ی خودمون پا به دنیا نزاشت ...

۲۰ روزه دماغم عمل کردم با چه ذوق و شوقی رفتم عمل کنم ولی بعد عمل از وقتی خودمو دیدم 

داغونم خیلی زشت شدم افتضاح عمل کرده به دکترم گفت یه جور عمل کن به صورتم بیاد حالا رفته انقد کوچیک و سربالا عمل کرده که حالم از خودم بهم میخوره بیرونم نمیتونم برم ،من تو زندگیم  غم و غصه زیاد داشتم خیلی فشار روانی تحمل کردم اماهیچوقت فکر نمیکردم یه روز انقدر از زندگی سیر و نا امید بشم که به مردن یا خودکشی فکر کنم از اون موقع تا حالا تو یه اتاق مث زندانیا خودمو

حبس کردم دلم نمیخواد کسی منو ببینه احساس میکنم

دارم افسرده میشم تا حالا انقدر داغون نبودم

کاش هیچوقت پول عمل نداشتم که به این وضع دچار بشم

اصلا متوجه نمیشم شب و روز چطوری میگذره واسم

وای دارم دیوونه میشم

خدایا دارم تاوان کدوم اشتباهم میدم 😭😭

۲۰ روزه دماغم عمل کردم با چه ذوق و شوقی رفتم عمل کنم ولی بعد عمل از وقتی خودمو دیدم  داغونم خی ...

عزیزم فعلا که 20 روز گذشته بزار ببینم چ شکلی میشه حداقل بزار یک ماه بگذره

لطفا راهنماییم کن من داغونم لطفا سرزنشم نکن من واقعا عاشقم آجی  من یه خواستگاری داشتم عاشقش ب ...

دعا رو که نمیدونم من 

ولی دلم روشنه که همه چی به خوبی پیش میره  

ممنون عزیزم مامانم میگه ۵۰ ۵۰ بیان من خودم قبل این ماجرا خواب دیده بودم حاجت روا شدم و نذری که قبلا ...

مامانت  چطور شده که این حرفو زده؟

ایشالا گلم

واقعا هم مهربونی😍😘😘😘😘🌹🌹🌹

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...