❌تاپیک نی نی یار پنج❌
سلام بچه ها
روی لینک های هدیه رایگان دیجیکالا باني مد روغن کادوی روز پدر هدیه خادم مشهد نزنین اصلا و ابدا رو لینکهایی که تو سایت میذارن نزنین
منو هم لطفا تگ نکنین گزارش بزنین هم تاپیکش هم پستش زودتر لغو میشه و پاک میشه که کسی نزنه رو لینکش
من طرف رو تعلیق کردم پستهاشو پاک کردم بعد میام سراغ تگهام هر تگی باز میکنم می بینم واسه تاپیک و پست ایناست هم کارم زیادتر میشه هم کندتر میشه هم کسی کار ضروری داشته باشه نمی بینم
......................................................................................
❌این از قول خودمه مهیار هستم❌
❌توجه توجه توجه❌
رو هیچ لینکی تو سایت کلیک نکنید تا خطر هک شدن براتون بوجود نیاد
هک بشید کل اطلاعات کامل بانکی و ایمیل ها و عکساتون و فیلمهاتون و کلا هر چی بگین برای هکر ارسال میشه و عواقب بعدیش هم هست براتون....
این همه تو پیامکهای گوشی دارن میگن بهتون که روی لینک های ناشناس که نمیشناسید چیه کلیک نکنید بازم اینجا میبینم متاسفانه طرف گفته هک شده ....
❌❌هیچ ارگانی اعم از یارانه نمیدونم سهام عدالت یا پیامهای شکایت کیفری قوه قضائیه و غیره هیچ وقت از سیمکارت شخصی و شماره معمولی به شما پیام نمیدن و اگر دادن بدونید ۱۰۰۰۰ درصد هکره و طرف کلاهبرداره❌❌ اگه مواجه شدید حتما به پلیس ۱۱۰ اعلام کنید و شماره طرف رو بگین بهشون.
❌امیدوارم جدی بگیرید تاپیک منو و بهش عمل کنید❌
❌تو هر سایتی و چه تو پیامکای گوشیتون روی هیچ لینکی نزنید مگه اینکه مطمئن باشید مخرب نیست❌
❌پلیس خودتون باشید❌

❌روی لینک مشابه به لینک پایین کلیک نکنید و همچنین به تاپیکهای مشابه به این حواستون باشه و روی هیچ لینکی کلیک نکنید و فقط لینک مجاز لینک خود نی نی سایت می باشد❌