2777
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 46 پست
خب خدا رو شکر. زمان گرفتی هر چند دقیقه ست؟

هر ۸دقیقه یبار 

یجوری میگیره نفسم بالا نمیاد 

نمیدونم شوهرمو بیدار کنم ی ن هنوز صبر کنم

ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطره‌ها، هیجان‌ها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!  
هر ۸دقیقه یبار  یجوری میگیره نفسم بالا نمیاد  نمیدونم شوهرمو بیدار کنم ی ن هنوز صبر کنم

اگه هر هشت دقیقه هست و منظم هی میگیره ول می‌کنه اره بیدار کن برو زایشگاه. معاینه داخلی می‌کنه ببینه چند سانت باز شده دهانه رحمت. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه هر هشت دقیقه هست و منظم هی میگیره ول می‌کنه اره بیدار کن برو زایشگاه. معاینه داخلی می‌کنه ببینه ...

دو روزه پیش رفتم گفتن ی سانت باز شدی الانم میخام یکی دو ساعتی صبر کنم بعد برم

ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطره‌ها، هیجان‌ها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!  
دیگه به پنج دقیقه رسید دیگه ریسک نکن برو. حواست به حرکات بچه هم باشه. 

فداتشم حتما ممنونم بابت راهنمایی هات 

امیدوارم هر چی از خدا میخای بهت بده 

اگ خبری شد فردا تگت میکنم 

فقط دعا کن درد زایمان باشه🥲🥰

فداتشم حتما ممنونم بابت راهنمایی هات  امیدوارم هر چی از خدا میخای بهت بده  اگ خبری شد فر ...

خدا نکنه عزیزم. 

خواهش میکنم کاری نکردم گلم 

ممنونم بابت دعای قشنگت 

حتمااا خبر بده. انشالله زایمان راحتی داشته باشی و خودت و تو دلیت سلامت باشین گلم 🌺 🌹

خدا نکنه عزیزم.  خواهش میکنم کاری نکردم گلم  ممنونم بابت دعای قشنگت  حتمااا خبر بد ...

چشم حتما خیلی ممنون عزیزم

انشالله بسلامتی زایمان کنی اگه انقد پشت‌سر هم باشه اره درد زایمانه.

ممنونم والا فعلا ی نیم ساعته شروع شدن خدا کنه برا زایمان باشه

ممنونم والا فعلا ی نیم ساعته شروع شدن خدا کنه برا زایمان باشه

چیزی که یادمه مدت بین دردها کمتر وکمتر میشه وشدید هستن .اگه نزدیک زایمانته برو زایشگاه تو خونه نمون بنظرم اونجا پرستار هست ضربان قلب بچه رو چک میکنن مواظبن 

خدا نکنه عزیزم.  خواهش میکنم کاری نکردم گلم  ممنونم بابت دعای قشنگت  حتمااا خبر بد ...

سلام عزیزم خوبی بهت گفتم زایمان کنم بهت میگم من دیروز ساعت ۶زایمان کردم

سلام عزیزم خوبی بهت گفتم زایمان کنم بهت میگم من دیروز ساعت ۶زایمان کردم

به سلامتی گلممم، مباااارک باشه مامان گل 🌺🌺🌺. قدم نو رسیده مباااارک باشه مادر شدنت مباااارک باشه😍😍😍. انشالله به سلامتی و زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه و لذت ببری خانومممم. 

خیلی خوشحال شدم عزیزم، ممنونم که خبر دادی. اتفاقا دیروز به یادت بودم گفتم به خودم خبری نشد از اون دختر زایمان کرد یا نه. خب خدا رو شکر. 🥰😘🌺

به سلامتی گلممم، مباااارک باشه مامان گل 🌺🌺🌺. قدم نو رسیده مباااارک باشه مادر شدنت مباااارک باشه😍 ...

مرسی ممنونم عزیزم 

ی دنیا سپاس برا دعای قشنگت