ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من قبل بارداری ناشتام ۱۱۲بود بعد غذا زیر ۱۴۰اما تو بارداری پوستم کنده شد ۹۲ و زیر ۱۳۰ نگه میداشتم ول ...
منم قبل بارداری همین بودم پیش دیابت میشه. اللن نمیتونم قرص بخورم بالا میارم. ناشتام زیر نود ولی یک ساعت بعد غذا میشه 140یا 150اونم با رژیم. خیلی نگرانم واقعا. الان 33هفته ام نمیدونم جیکار کنم بعد غذام پایین تر بیاد
والا تهوع و گلاب ب روت استفراغ ازاونطرفم وزنم یهو رفت بالا گفتن مسمومیت بارداریه اما اصلا فشا ...
ببین جاری من دو تا پسر آورد سر هر دوتا تا روز زایمان داشت استفراغ میگرد خودش میگه غذا نمیتونسته بخوره با سرم زدن زنده بوده الان سومی رو بارداره و کاملا حالش خوبه یعنی مثل سر اون دوتا اونجوری نیست هر بارداری فرق داره
اصلاااا نگران نباش گلم بچت دبگ ریه ش تکمیل شده دو خفته دیگ بسلامتی فارغ میشی اس ...
خدا از دهنت بشنوه مدام نگرانم اگر کیسه ابم پاره بشه چی؟ وزن بچه هم دو کیلو بود دیروز که سونو رفتم. هرچی میخورم انگاز سمه. دکتر تغذیه هم رفتم رژیمش خیلی بیشتر از چیزیه که اللن میخورم