2777
2789
عنوان

بارداری دوم از اولی بهتر میشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 43 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام شما قندتون تو بارداری چند میشه؟ 

من قبل بارداری ناشتام ۱۱۲بود بعد غذا زیر ۱۴۰اما تو بارداری پوستم کنده شد ۹۲ و زیر ۱۳۰ نگه میداشتم ولی با مصیبت حتی متفورمینم روزی یه دونه میخوردم

منم همینطور پوستم کنده شد انقد برا فرار از تنهایی بردمش بیرون دلم میخواد همبازی داشته باشه ولی سر او ...

الان بچم همش میگ کاش ی نینی داشته باشیم توخونه برای خودمون ک از خونمون نرن بیرون 

من بغلشون کنم ناز کنم 

من قبل بارداری ناشتام ۱۱۲بود بعد غذا زیر ۱۴۰اما تو بارداری پوستم کنده شد ۹۲ و زیر ۱۳۰ نگه میداشتم ول ...

منم قبل بارداری همین بودم پیش دیابت میشه. اللن نمیتونم قرص بخورم بالا میارم. ناشتام زیر نود ولی یک ساعت بعد غذا میشه 140یا 150اونم با رژیم. خیلی نگرانم واقعا. الان 33هفته ام نمیدونم جیکار کنم بعد غذام پایین تر بیاد

همتای مامانم بودم❤

وای عزیزم اگه میخواد دل و بزن به دریا بیار دختر من عید دوسال و نیمش میشه

شوهرم راضی نیس وگرن خیییلی دلم میخواد 

دخترمم سرگرم میشه 

بنظرم تابچه ن باید بباریم 

بزرگ بشن انگار دوتا تک فرزندوبزرگ میکنی 

تو الان بیاری بهتره 

من دیگ بچم ۴ سالسه ولی بازم بنظرم عالیع

والا تهوع و گلاب ب روت استفراغ  ازاونطرفم وزنم یهو رفت بالا گفتن مسمومیت بارداریه اما اصلا فشا ...

ببین جاری من دو تا پسر آورد سر هر دوتا تا روز زایمان داشت استفراغ میگرد خودش میگه غذا نمیتونسته بخوره با سرم زدن زنده بوده الان سومی رو بارداره و کاملا حالش خوبه یعنی مثل سر اون دوتا اونجوری نیست هر بارداری فرق داره

فدات بشم امام رضا جااااااااان  
منم قبل بارداری همین بودم پیش دیابت میشه. اللن نمیتونم قرص بخورم بالا میارم. ناشتام زیر نود ولی یک س ...

اصلاااا نگران نباش گلم 

بچت دبگ ریه ش تکمیل شده دو خفته دیگ 

بسلامتی فارغ میشی 

استرس سمه 

شوهرم راضی نیس وگرن خیییلی دلم میخواد  دخترمم سرگرم میشه  بنظرم تابچه ن باید بباریم  ...

من دخترم سه سال و سه ماهش بود دختر دومم دنیا اومد اوایل سخت بود ولی کم کم خوب شد الان کلی باهم همبازین الان اولی چهار سال و نیم و دومی یک سال و دوماهه

فدات بشم امام رضا جااااااااان  
اصلاااا نگران نباش گلم  بچت دبگ ریه ش تکمیل شده دو خفته دیگ  بسلامتی فارغ میشی  اس ...

خدا از دهنت بشنوه مدام نگرانم اگر کیسه ابم پاره بشه چی؟ وزن بچه هم دو کیلو بود دیروز که سونو رفتم. هرچی میخورم انگاز سمه. دکتر تغذیه هم رفتم رژیمش خیلی بیشتر از چیزیه که اللن میخورم

همتای مامانم بودم❤

من دخترم سه سال و سه ماهش بود دختر دومم دنیا اومد اوایل سخت بود ولی کم کم خوب شد الان کلی باهم همباز ...

چقدر خوب عزیزم اره اولش همیشه یکم سختی داره و بچه ها حسادت و ... ولی خیلی اوکی میشن بعدا 

خدا بهت ببخشه 

دعا کن خدا ب منم باز دوباره بده