2777
2789
عنوان

لیزر و دردش

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 62 پست
کاش همون خجالت باشه منم خیلی خجالت می‌کشیدم اولش خیلییییی ولی از بس درد داشت اصلا دیگه بفکرمم نزد خ ...

منم ب قول مامانم بدنم حاصلخیزع رشدش خوبع یعنی واجبه برم تا الان از درد و خجالتش میترسیدم الانک زایمان طبیعی و تجربه کردم بنظرم بدتر نیس دیگ فقد نمدونم جواب میدع یا ن 😂

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پماد زایلاپی جایی که لیزر میرفتم بهم گفت اینکارو بکنم منم بهت میگم شاید به کارت اومد برای بیکینی ی ...

باشه ممنون حتما انجام میدم فقط یه چیز این کرم و زدم اثر لیزرو کم نکنه؟چون بمن چیزی نگفتن

کاربر آقا نیا تو تاپیکم فحشت میدماا وزن عید۱۴۰۲: اونموقع ۹۶کیلو بودم🥲وزن ۱۴۰۲/۱۰/۲۹شدم۸۸_هدف اصلی۶۵کیلو😃وزن کشی تاریخ۱۴۰۲/۱۱/۶:
اصلا درد نداره منی که از همه چیز میترسم و زود دردم میگیره این حرفو بهت میگم

خداکنع منم کسی ببینه فک میکنع با فوت کلع پا میشم ولی از پس زایمان طبیعی براومدم ایشالا اینجام سربلند باشم 😂

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰
باشه ممنون حتما انجام میدم فقط یه چیز این کرم و زدم اثر لیزرو کم نکنه؟چون بمن چیزی نگفتن

مرکز لیزر یه قسمتایی از بدن زده بود از اون کرم استفاده نکنید 

حالا یادم نمیاد کجا بود 

میخواید شما قبلش زنگ بزنید بپرسیدد

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
منم ب قول مامانم بدنم حاصلخیزع رشدش خوبع یعنی واجبه برم تا الان از درد و خجالتش میترسیدم الانک زایما ...

من فک کردم مجردی دختر😃

توکه زایمان طبیعی داشتی اینا چیزی نیستن در مقابلش

کاربر آقا نیا تو تاپیکم فحشت میدماا وزن عید۱۴۰۲: اونموقع ۹۶کیلو بودم🥲وزن ۱۴۰۲/۱۰/۲۹شدم۸۸_هدف اصلی۶۵کیلو😃وزن کشی تاریخ۱۴۰۲/۱۱/۶:
من فک کردم مجردی دختر😃 توکه زایمان طبیعی داشتی اینا چیزی نیستن در مقابلش

ن خاهر ۷۰ روزع س نفره شدیم 😍

خانوماااااااا چه دردی اینقدر بزرگ کردن نداره که

من جلسه اول که رفتم اوپراتور واقعا تعجب کرده بود هی پیرسید مطمئنی سابقه لیزر نداری چرا هیچیی نمیگی خیلیا میان یک بل بشویی راه میندازن نمیزارن یا دستمو پس میزنن

انگار یه سوزن کوچولو یه لحطه میزنن به پوستت تازه اگر دستگاهتون سری داشته باشه که به پوستتون باد بزنه هیچی نمیفهمین

خانوماااااااا چه دردی اینقدر بزرگ کردن نداره که من جلسه اول که رفتم اوپراتور واقعا تعجب کرده بود هی ...

برا هر شخصی فرق داره 

ممکنه برا من درد نداشته باشه اما برای یه نفر دیگه درد داشته باشه 

اون افراد هم حتما درد بیشتری داشتن که نمیذاشتن 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
خانوماااااااا چه دردی اینقدر بزرگ کردن نداره که من جلسه اول که رفتم اوپراتور واقعا تعجب کرده بود هی ...

من خودم واقعا آستانه تحمل بالاس اتفاقا سری داش بادم میزد ولی خب نمی‌دونم شاید بدن به بدن فرق داره

نه کم نمیکنه.

من مطب دکتر میرفتم برای لیزر.‌چون بی کینی خیلی درد داشتم خودشون بهم گفتن این پماد رو با این روش بزنم و منم انجام دادم راضی بودم

والا من فول بادی میزم ۳۰۰ اصلن درد  نداره و اینکه توی جلسه اول نتیجه دیدم ۸۰ درصد

فول بادی میری ۳۰۰؟چقدخوب؟دستگاهش چیه؟الان شوهرم فول بادی می‌ره چون دوستشه ۶۵۰ میگیره

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم