2777
2789
عنوان

لیزر و دردش

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 62 پست
وااای نگووو یعنی علاوه بر خجالت دردم باید تحمل کنی 😂🤦🏻‍♀️

کاش همون خجالت باشه

منم خیلی خجالت می‌کشیدم اولش خیلییییی ولی از بس درد داشت اصلا دیگه بفکرمم نزد خجالت و این چیزا فقط میخواستم تموم شهههه😅

ولی برو درسته درد داره ولی ارزششو داره از شیوه کردن آدم راحت میشه

کاربر آقا نیا تو تاپیکم فحشت میدماا وزن عید۱۴۰۲: اونموقع ۹۶کیلو بودم🥲وزن ۱۴۰۲/۱۰/۲۹شدم۸۸_هدف اصلی۶۵کیلو😃وزن کشی تاریخ۱۴۰۲/۱۱/۶:
نه یخ گذاشتم تو کیسه فریزر بردم همراهم مرتب میزاشتم رو بدنم که یخ بشه بعد لیزر میکرد چون بدنم خنک می ...

باشه مرسی حتما یخرمیبرم ولی آخه موقع لیزر دستگاه پشت سرهم میزنه دیگه بینش فاصله نمیوفته همون اولش یه چن دقیقه بزارم بمونه بعد شروع کنه؟

کاربر آقا نیا تو تاپیکم فحشت میدماا وزن عید۱۴۰۲: اونموقع ۹۶کیلو بودم🥲وزن ۱۴۰۲/۱۰/۲۹شدم۸۸_هدف اصلی۶۵کیلو😃وزن کشی تاریخ۱۴۰۲/۱۱/۶:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من فول بادی میزم ۳۰۰ اصلن درد  نداره و اینکه توی جلسه اول نتیجه دیدم ۸۰ درصد

ی صلوات بابت نیتم میفرستی🥺💕(متخصص پوست ومو) کاربری دست سه نفر هست دوستای گلم🌱❤ دختر🇹🇷ام🙂
والا من فول بادی میزم ۳۰۰ اصلن درد  نداره و اینکه توی جلسه اول نتیجه دیدم ۸۰ درصد

فول بادی۳۰۰؟؟؟😶

کدوم شهری

نمیدونم من اصلا درد ندارم درحد سوزن سوزن شدن خیلی کم

درزندگی من،عزیزی با رفتنش، شوق تمام امدن ها را تا ابد از من گرفت-نمیتونم وانمود کنم هیچ اتفاقی نیفتاده، وقتی بخش بزرگی از زندگیم به یه دلتنگی عمیق تبدیل شده، آدما قصه عاشقانه خودشون رو دارن که برای نوشتنش همه کار کردن، کی می‌دونه هر کدوم از ما برای دلبسته کردن اونیکی چقدر تلاش کرده، کی می‌دونه کدوم یکی از ما قلبش اول لرزیده؟ کی می‌دونه چند بار از شنیدن اسممون با صدای همدیگه دلمون ریخته؟ ما یه روز به خودمون اومدیم و دیدیم یه چیزایی بینمون عوض شده، حالا دلمون تند تند برای همدیگه تنگ میشه، بارون که میزنه بیشتر بهم فکر میکنیم، پاییز که میاد یه جور دیگه ای دیوونه هم میشیم.کی می‌دونه اولین باری که حس کردیم همدیگه رو دوست داریم چند شب نخوابیدیم؟ کی میدونه توی اولین دیدار چند ثانیه به هم خیره شدیم و پلک نزدیم، ‌کی می‌دونه کی زیر قولمون زدیم و همدیگه رو فراموش کردیم.من نمیدونم کجایی و روزات رو چطور سر میکنی، نمیدونم دلت برای کی تنگ میشه و با چه خاطراتی زندگی میکنی، اما میدونم که یه قصه عاشقانه همیشه عاشقانه ست، حتی اگه آدماش باهم غریبه شده باشن.چشمت رو ببند و گوش کن! یکی بود یکی نبود، ما یه روزی عاشق هم بودیم.به من می‌گه بجنگ! کجای من به سربازها می‌خوره؟ آدم که جنگجو نیست، برای همه‌چیز بجنگه. آدم، آدمه. بغل نشه، پوست تنش از غم تجزیه می‌شه.غرق شدن تایتانیک برای خرچنگهای زنده ای که تو آشپزخونه ی کشتی بودن یه معجزه بود، همون قدر محال ... همون قدر غیر ممکن ...
باشه مرسی حتما یخرمیبرم ولی آخه موقع لیزر دستگاه پشت سرهم میزنه دیگه بینش فاصله نمیوفته همون اولش یه ...

شاتی هست دیگه؟

میشه واسه برگشتن سلامتی و شفای کاملم و ازدواجم با کسی که دوستش دارم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹

والا من فول بادی میزم ۳۰۰ اصلن درد  نداره و اینکه توی جلسه اول نتیجه دیدم ۸۰ درصد

چجوووووری 300

من فقط یه پا میشه 300

اقا خوش ب حالتون 

درزندگی من،عزیزی با رفتنش، شوق تمام امدن ها را تا ابد از من گرفت-نمیتونم وانمود کنم هیچ اتفاقی نیفتاده، وقتی بخش بزرگی از زندگیم به یه دلتنگی عمیق تبدیل شده، آدما قصه عاشقانه خودشون رو دارن که برای نوشتنش همه کار کردن، کی می‌دونه هر کدوم از ما برای دلبسته کردن اونیکی چقدر تلاش کرده، کی می‌دونه کدوم یکی از ما قلبش اول لرزیده؟ کی می‌دونه چند بار از شنیدن اسممون با صدای همدیگه دلمون ریخته؟ ما یه روز به خودمون اومدیم و دیدیم یه چیزایی بینمون عوض شده، حالا دلمون تند تند برای همدیگه تنگ میشه، بارون که میزنه بیشتر بهم فکر میکنیم، پاییز که میاد یه جور دیگه ای دیوونه هم میشیم.کی می‌دونه اولین باری که حس کردیم همدیگه رو دوست داریم چند شب نخوابیدیم؟ کی میدونه توی اولین دیدار چند ثانیه به هم خیره شدیم و پلک نزدیم، ‌کی می‌دونه کی زیر قولمون زدیم و همدیگه رو فراموش کردیم.من نمیدونم کجایی و روزات رو چطور سر میکنی، نمیدونم دلت برای کی تنگ میشه و با چه خاطراتی زندگی میکنی، اما میدونم که یه قصه عاشقانه همیشه عاشقانه ست، حتی اگه آدماش باهم غریبه شده باشن.چشمت رو ببند و گوش کن! یکی بود یکی نبود، ما یه روزی عاشق هم بودیم.به من می‌گه بجنگ! کجای من به سربازها می‌خوره؟ آدم که جنگجو نیست، برای همه‌چیز بجنگه. آدم، آدمه. بغل نشه، پوست تنش از غم تجزیه می‌شه.غرق شدن تایتانیک برای خرچنگهای زنده ای که تو آشپزخونه ی کشتی بودن یه معجزه بود، همون قدر محال ... همون قدر غیر ممکن ...

جلسه دوم تقریبا مثل جلسه اول هست هر جلسه یه کوچولو دردش کمتر میشه

من بیکینی رد حتما بی حسی میزدم بعد انجام میدادم چون بنظرم فقط بیکینی غیرقابل تحمل بود برام. بقیه جاها درد داشت ولی تحمل میکردم

هیچوقت اینایی که گفتن درد داره رو درک نکردم نه خودم نه اطرافیانم درد نداشتیم  درد واسمون واژه ...

نمی‌دونم من قبلاً یبار بدون هیچ چیزی بخیه زدن زخم کمرمو باورت میشه دردش از اون خیلی بیشتر بود 

حس میکردم دارم میسوزمم

من جلسه سومم تموم شده ساق پا و زیر بغل بی حسی میزنم این دوتارو اصلا درد نداشتم ماه دیگه میخواستم بیکینی رو اضافه کنم ترسوندی منو

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
نمی‌دونم من قبلاً یبار بدون هیچ چیزی بخیه زدن زخم کمرمو باورت میشه دردش از اون خیلی بیشتر بود  ...

سخته ولی خوب میشه تحمل کرد 🥲

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)