2777
2789
عنوان

بی بی گوریل

| مشاهده متن کامل بحث + 13596 بازدید | 29 پست
چی هست

همین دخترای خیلی جینگیلی مین گیلین که خیلی لوسن و صداشونو تا ناموس نازک میکنن خیلی میخوان بگن ما کوچولو و تو دل بروییم با همه فرق داریم و....

باید ببینیشون تا بفهمی من چی میگم

خوبه اگه به عقاید هم احترام بزاریم و همدیگرو با تمامی تفاوت ها و اختلاف نظر هامون دوست داشته باشیم:)) به امید فردایی بهتر🌱
همین دخترای خیلی جینگیلی مین گیلین که خیلی لوسن و صداشونو تا ناموس نازک میکنن خیلی میخوان بگن ما کوچ ...

خدارو شکر زمانی مدرسه ای بودم که حتی به رلم میگفتن دوست پسر 

میشه واسه هدفم دعا کنید مرسی 💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هااااااااا .....اینیکی میگی یعنی چه؟؟؟؟؟

همین دخترای خیلی جینگیلی مین گیلین که خیلی لوسن و صداشونو تا ناموس نازک میکنن خیلی میخوان بگن ما کوچولو و تو دل بروییم با همه فرق داریم و....

باید ببینیشون تا بفهمی من چی میگم

خوبه اگه به عقاید هم احترام بزاریم و همدیگرو با تمامی تفاوت ها و اختلاف نظر هامون دوست داشته باشیم:)) به امید فردایی بهتر🌱
همین دخترای خیلی جینگیلی مین گیلین که خیلی لوسن و صداشونو تا ناموس نازک میکنن خیلی میخوان بگن ما کوچ ...

اهان فهمیدم ...دیدم گلم 😂همونا که صداشون رو عشوه ای و نازک میکنن حالت لوسی فکر میکنن جذابن ...تو دلم میگم بهشون زهرررررمااااار

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
بیشتر ببینید
اهان فهمیدم ...دیدم گلم 😂همونا که صداشون رو عشوه ای و نازک میکنن حالت لوسی فکر میکنن جذابن ...تو دل ...

دقیقاااااا

وااای باهشون برخورد داشتم خیلی نچسبن این چیزا ذاتیه ادا اطوار میشه مصنوعی

خیلی چندشن

خخخخخ     زمان ما نبود الان هم خداروشکر روبرو نمیشم خیلی

خوش به حالتون

ما رو که پاره کردن امسال

بقیه سالا هم بودن ولی امسال خیلییییی زیاد شدن حالا نمیدونم مشکل از منه که اینقدر داش مشتی ام یا از اینا😂

ندیدم 

اینا تو مدرسه دخترونست  

خو دخترن عیبی ندارع. بچن

چرا ما داش مشتیم؟ 

بله؟

میگم چرا ما مشتی هستیم ولی اونا اینجورین ما هم دختریم ولی مثل آدم رفتار میکنیم