2789

منم وقتی نامزد بودم داداشم همینجوری میکرد نمیزاشت حتی کنارش بشینم نامزدیمون زهر مارم کرد 

وقتی خودش زن گرفت شب روز بغل هم بودن اونم توی جمع حالم ازشون بهم می‌خورد اه 

وطن فروش اونیه که برای غزه و لبنان شعار میده ولی برای مردم گرسنه خودش سکوت میکنه همین 🙂😔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم وقتی نامزد بودم داداشم همینجوری میکرد نمیزاشت حتی کنارش بشینم نامزدیمون زهر مارم کرد  وقتی ...

حسودن حسود

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه
بعد دعوا میشههعه 

خب البته از یه طرف هم تو با داداشت خونه تنهایی و مسعولیت شما گردن داداشته اونم نمیخواد مشکلی برات پیش بیاد

بهترین کار اینه که با پدرت تماس بگیری که داداشت اذیت میکنه و اگه پدرت موافقت کرد با رفتنت گوشی رو بده داداش تا با پدرت صحبت کنه مستقیم

درخواست قبول نمیکنم قبلش موضوع درخواست رو بهم بگید
بنظر منم زنگ بزن بگو درو قفل کرده ولی آخه همش فکر میکنم یه آدم بی دلیل چرا باید اینکارو کنه در عجبم ...

یه آدم سالم بخاطر بیرون رفتن با نامزد به خواهرش نمیگه میزنم صدا سگ بدی

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه
خب البته از یه طرف هم تو با داداشت خونه تنهایی و مسعولیت شما گردن داداشته اونم نمیخواد مشکلی برات پی ...

داداش نامزدشه ها غریبه نیس ک

مادرش همراهش هست داداشم میگه به یک شرط که همراتون بیام خداااااا دیونم کرده. زهرمارم شد

به مادرشوهرت بگو بیاد با داداشت حرف بزنه

وطن فروش اونیه که برای غزه و لبنان شعار میده ولی برای مردم گرسنه خودش سکوت میکنه همین 🙂😔

یادم میفته میخوام کله شو بکنم 😤

خداروشکر داداشم بچس