2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 29 پست
چون هیچکس با ی ذهنیت بد دلش نمیخواد ازدواج کنه  میدونم همه خوشبخت نمیشن ، یکیش مادر خودم   ...

ایشالا یه ازدواج عالی داشته باشی

ولی من زیاد دیدم از این موردای عشق و عاشقی پر شور که زندگی شون تباه شده

حسرت ظاهر زندگی بقیه رو نخور

دوستاتم خیلی بی شعورن

از بین دوستا و هم کلاسی هام من زودتر از بقیه ازدواج کردم تازه همش تو ذهنم بود اونا منو مسخره کنن چون الان همه شون سر کارن مستقلن باشگاه و کلاسای مختلف میرن من نشستم خونه و صد البته که انتخاب خودم بوده و راضیم

در کل میگم ازدواج کردن یا نکردن همچین اپشن خاصی هم نیست

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
کسی با عشق و حال قبل از ازدواج خوشبخت نمیشه شک نکن

میشن خوب هم میشن 

اطرافیان من همه همینجور ازدواج کردن 

بعد کلی دوست پسر عوض کردن ، بیا ببین چه شوهرایی گیرشون اومده خیلی هم خوشبختن ، خبر هم دارم که هستن 

بعد منی که تو عمرم با کسی نبودم این اوضاعمه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشن خوب هم میشن  اطرافیان من همه همینجور ازدواج کردن  بعد کلی دوست پسر عوض کردن ، بیا ب ...

عزیزم داری از گناهی حرف میزنی که عرش خدا رو میلرزونه.رابطه قبل ازدواج یعنی زنا.

چجوری میشه که زناکار خوشبخت و آرام باشه .نداریم اصلا.هرچند ظاهر خودش رو حفظ کنه ولی درون زندگی زندگی داغونی هست.....

به جای حسرت خوردن از گناهکاران دعا کن و ختم بردار برای یه ازدواج خوب انشالله.

واز این که گناه نکردی پشیمان نباش.

که این دنیا دو روزه. و زندگی ابدی اونطرفه

ایشالا یه ازدواج عالی داشته باشی ولی من زیاد دیدم از این موردای عشق و عاشقی پر شور که زندگی شون تبا ...

اونا دیگه دوستام نیستن 

کسی که از جفتم رد شه و نیشخند بزنه بهم ، هیچیِ من نیست 

هی میگن رابطه نداشته باشید و فلان ، بعد همینا بهتررین ازدواجا رو میکنن ، حتی تو این تاپیکم گفتن. 

من کاری به اونا ندارم . میگم کاش خودمم عشق دوطرفه داشتم مگه چیم از اونا کمتره جز اینکه خدا برا اونا خواست ؟؟؟؟ 

عزیزم داری از گناهی حرف میزنی که عرش خدا رو میلرزونه.رابطه قبل ازدواج یعنی زنا. چجوری میشه که زناکا ...

مطمئن دعا نکردم عزیزم ؟ اصلا فقط بحث ازدواجم نیس خیلییی چیزای دیگم هست 

بابا بخدا خونه ننه بابا از خونه شوهر بهتره مگه ما که خونه شوهریم برامون ریدن؟

اگه نریدن الساعه لطفا برگردید خونه پدرتون ! 

نمیرید نه ؟ دیدید دروغ میگید ؟؟؟

آره بهتره ، نه میذارن دنبال علاقت بری ، نه آغوشی داری ، نه پشت و پناهی داری ، نه نیذارن دنبال کار مورد علاقت بری . با کلی سن در اتاقت که باز میشه تصف شب قلبت باید بیاد تو حلقت که گوشی رو دستت نبینن انگار داری مواد جابجا میکنی اختیارتم دست خودت نیس ، پول تو جیبی هم نداره ، مثه عهد بوق رفتار میکنن ، هرررگز قبول نمیکنن توام آدمی ، همشم بزووور برت نیدارن میبرنت میش آدمایی که خوشت نمیاد ریختو قیافشونو ببینی و روح و روانتووو بهم میریزن و از هرهیچ توهینی فروگذار نمیکنن 

اگه خونه پدر شما خوب بوده دلیل نمیشه برا همه هنینطور باشه ، واقعا انقد فهمیدنش سخته ؟؟؟؟

ارزوی خشک و خالی فایده نداره.شما هم باید یه کاری واسه خدا بکنی.تو یه کاری کن تا اونم یه کاری بکنه

اولا از کجا میدونید که کاری انجام ندادم 

بعدم حالا که میدونید خب بگیدچکنم ؟ چه کاری انجام بدم تا اونم برا من کاری انجام بده ؟ 

اولا از کجا میدونید که کاری انجام ندادم  بعدم حالا که میدونید خب بگیدچکنم ؟ چه کاری انجام بدم ...

خوب من نمیدونم غیب ندارم.برای خدا کاری کنید مثلا چیزی نذر کنید.مثلا ختم بردارید .باید خودتون کاری انجام بدید.مثلا اگه شخص ناتوانی هست در اطراف شما مثلا امسال نمیتونه خونه تکونی کنه برید براش خونه تکونی کنید.مثلا نماز حضرت فاطمه که طولانیه بخونید.مثلا اگه پول دارید نون نذر کنید.

مثلا به چند تا بچه قرآن خوندن یاد بدید.خلاصه یک کاری باید خودت انجام بدی مثلا ختم رو خودت بخونی نه مامانت.

توصیه امام رضا اینه نماز جعفر بخونی تو ظهر جمعه بعدش برا امام حسین گریه کنید حتما

خوب من نمیدونم غیب ندارم.برای خدا کاری کنید مثلا چیزی نذر کنید.مثلا ختم بردارید .باید خودتون کاری ان ...

نماز جعفر و حضرت فاطمه خوندم ، ختم قرآن کردم ، به نیتش مشهد و کربلا رفتم . بجز چیزای دیگههه 

نماز جعفر و حضرت فاطمه خوندم ، ختم قرآن کردم ، به نیتش مشهد و کربلا رفتم . بجز چیزای دیگههه 

دیگه عزیزم ادامه بده.یک سری گروه هایی هستن که دخترا و پسرا رو به هم معرفی میکنن.اونا رو پیدا کنین 

اگه نریدن الساعه لطفا برگردید خونه پدرتون !  نمیرید نه ؟ دیدید دروغ میگید ؟؟؟ آره بهتره ، نه ...

نمیرم خونه پدرم واسه اینکه شوهرمو دوس دارم اینکه میگم همچین اش دهن سوزی نیس بخاطر اینه که هزااااار برابر مجردیم دغدغه دارم خونه مامانم تنها دغدغم ست کردن لباسام بود از وقتی ازدواج کردم یه روز دغدغه کار شوهرم یه روز بچه یه روز یه چی دیگه شوهرم خیلیم ادم خوبیه ولی مشکلات زندگی (مشکل با همسرم نه خیلی چیزای دیگه)واقعا کمرمو خم کرده ازدواج خیلی خوبه منکرش نمیشم انشالله یه بخت نیک برات پیدا بشه ولی واقعا ادم بخاطر مشکلات بعضی وقتا خسته میشه

راستی گیر و محمدود کردن و همه چیزای خونه پدرتو خونه شوهرم داری هیچ فرقی نداره البته به نظرم حق دارن همشون اخه شما نمیدونی چه گرگایی وجود داره 

یه مقدار دیدتو به زندگی عوض کن مراقبه کن انرژی مثبت داشته باش تا انشالله یه ادم خوب وارد زندگیت بشه

خاهر قشنگم ادم مجرده و میدونه تنعاس ولی وقتی ازدواج میکنی تنها تر میشی بخاطر اینکه شوهرت بیکار نیس بیس چاری با تو باشه یا حوصله نداره هرروز مثل روزای نامزدی رفتار کنه کار داره به فکر زندگیه هزار و یک مشغله داره و این باعث میشه بشی یه تنها که تنها نیس و این خودش خیلی درد داره من بازم تاکید میکنم همسر من ادم خیلی خوبیه ولی زندگی همه اینارو داره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیرم خونه پدرم واسه اینکه شوهرمو دوس دارم اینکه میگم همچین اش دهن سوزی نیس بخاطر اینه که هزااااار ب ...

اینکه کنار کسی باشی که دوسش داری و مشکل داشته باشی 

بهتره تا کنار پدر و مادری باشی که خودت انتخاب نکردی و مشکلات فرااوانی داشته باشی . انقددر درد تو دلمه که وقتی یکی حرف نامربوطی میزنه یا چیزی میگه که نشون میده درکی نداره از مشکل آدم و فقط الکی ی چی میگه ،  دوست دارم بهش بتوپم ..... خونواده من شبیه هیچ کجا و هیچکس نیس . شبیه هیچچچ کجا و هیچکس . از بچگی دلم میخواست پدر نداشتم ، هرکی پدرش میمرد میگفتم خوش به سعادتش کاش پدر من بود ، تا همین الان که کلییییی بهمون ظلم کرده تو این زندگی و ۹۹ درصد مشکلات روحیمو اون درست کرده برام . از ابن میسوزم همه اونایی که آزاد بودن ، الانم آزادن ، من چیییی 😭😭😭😭😭😭😭😭 من آدم ولنگ و بازی نیستم ، ولی مثل اینا هم عهد بوقی نیستم . منظورم از آزادی چیزایی نیس که شما فکر میکنید ..... بیخیال😔

اینکه کنار کسی باشی که دوسش داری و مشکل داشته باشی  بهتره تا کنار پدر و مادری باشی که خودت انت ...

الهی  چقدر دختر خانم نازنینی هستین   کاملا می فهممت و براتون دعا می کنم   به حق این روزهای عزیز خدا  مشکلاتتون حل بشه مهربونم .