2777
2789
عنوان

زود بیاین بگین چی بگم به شوهرم دلم خنک شه

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 23 پست
همینو میگم  بخدا دیگه شورشو درآورده  هفته قبل سیصد داده بردم خرج دکتر کردم خودشم میدونه

یه روش دیگه هم دارم احتمالا جواب بده 

بگو امروز فلانی می‌گفت یکی از اقوامشون شوگرددی و... داره 

طرف خیلی برا دختره هزینه می‌کنه 

تهشم بگو خداروشکر ما اونجوری نیستیم 

شده پوست تورو میکنم ، ولی سمت اینچیزا نمی‌رم 

جمله آخر باعث میشه فکرنکنه که تو خودت تو این فکرها هستی و تبرعه میشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر من برعکسه دائم التماس میکنه پول نمیخوای پول لازم نداری منم میگم نه میگه تو رو خدا خودت بگو بی پول نمونی بعد هم میگم ی کم پول بده اما عدد نمیگم دوباره التماس میکنه چقدر؟؟؟ مثلا میگم 1 تومن کافیه یهو دو تومن میریزه ولی من ازش واقعا تشکر میکنم. فکر میکنم تشکر کردن مردا رو تشویق میکنه

یه روش دیگه هم دارم احتمالا جواب بده  بگو امروز فلانی می‌گفت یکی از اقوامشون شوگرددی و... داره ...

هی خواهر نمیشناسیش این چیزا تو سرش نمیره الان ۶ سال بیشتره باهمیم همه راها رو رفتم 

تو فشار مالی هستا ولی منم فقط در حد نیاز خودم میخوام 

خدایا یا ارحم الراحمین، به همه منتظرا نی نی سالم بده🥺❤️
شوهر من برعکسه دائم التماس میکنه پول نمیخوای پول لازم نداری منم میگم نه میگه تو رو خدا خودت بگو بی پ ...

دقیقا دایی هام اینطوری هستن خیلی حساسن که زن و بچه بدون خرجی نمونن اصلا بد میدونن خسیس بودن برای زن رو 

تشکر هم کردم ازش با مهربونی هم راه اومدم فایده نداره تا بحث پول میاد انگار یه آدم دیگه میشه

خدایا یا ارحم الراحمین، به همه منتظرا نی نی سالم بده🥺❤️