2777
2789
عنوان

بیا بگو این دم صبحی چرا اینجایی 🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 48 پست
وای اون دیگه خیلی زور داره خداوکیلی 😅😅😅😅😅

زور نداره برا من میشینم‌نگا میکنم لباساشو میپوشه بوسم میکنه میره 

نذاشت امروز صبحونشو بزارم😐😂

نمیدونم چی میخوره دیگه فقط ی تیکه کیکشو دادم‌ب زور برد

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

چقد مدرسی ماشالله 

مرسی عزیزم، خودم هر وقت بیکار میشم یه نرم افزار جدید یاد میگیرم بعد درسشو میدم، خوب که رو دور میفتم نرم افزار جدید، کلاً آموزش به پرسنل و دانشجو رو دوس دارم ولی با دانش آموز اصلایبار رفتم جلسه دوم ول کردم خیلی انرژی میگیرن

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دخترمو بردم مدرسه،دراز کشیدم ولی اینقدر گلوم درد میکنه که نمیتونم بخوابم.حوصله ندارم بلند بشم البته ...

عزیزم از راهش میرفتی دکتر یه سرم میزدی آروم میشدی، 

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

زور نداره برا من میشینم‌نگا میکنم لباساشو میپوشه بوسم میکنه میره  نذاشت امروز صبحونشو بزارم😐 .

عزیزم عاشق انرژیت شدم، امروز از تاپیکم یه درس مثبت گرفتم، دیدمو به این قضیه عوض کنم . سپاس فراوان

عزیزم عاشق انرژیت شدم، امروز از تاپیکم یه درس مثبت گرفتم، دیدمو به این قضیه عوض کنم . سپاس فراوان

فداتشم من لطف داری😁

خوشحالم واست چون دنیارو ب خوبی اون‌چیزی ک هست میبینی😍

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

فداتشم من لطف داری😁 خوشحالم واست چون دنیارو ب خوبی اون‌چیزی ک هست میبینی😍

فدایت 😘

مرسی عزیزم، خودم هر وقت بیکار میشم یه نرم افزار جدید یاد میگیرم بعد درسشو میدم، خوب که رو دور میفتم ...

عزیزم، انشالله موفق باشی

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

انقدر دوست داشتم برام قهوه تعبیر کنی بلکه از سردرگمی دربیام 

عزیزم اون برا زمانیبود که من یه خانوم خونه دار بودم، نه الان

که دکتری میخونم و تدریس میکنم، واقعا یادم رفته نگاه به تاریخای اون پیاما بداز حداقل برا ۳ سال پیشه .

سلام عزیزم

چند تا سوال ازتون داشتم راجب شغلتون

میتونم درخواست دوستی بدم؟

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
سلام عزیزم چند تا سوال ازتون داشتم راجب شغلتون میتونم درخواست دوستی بدم؟

سلام گلم، لطفا همینجا بگین، 

سلام گلم، لطفا همینجا بگین، 

سلام

چند تا سوال داشتم 

کارمند پتروشیمی دولتی هستید یا خصوصی؟

در چه رشته ای تحصیل کردید شیمی کاربردی یا مهندسی شیمی؟

اون طور که آگهی های استخدامی هستن و بقیه میگن ورود خانم هایی که شیمی خوندن به پتروشیمی ها کاملا نیازمند معجزس چون اصلا درخواست برا استخدام خانم ها تو آگهی ها نیست

شما از طریق آزمون رفتید پتروشیمی؟ 

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
سلام چند تا سوال داشتم  کارمند پتروشیمی دولتی هستید یا خصوصی؟ در چه رشته ای تحصیل کردید شیمی ...

عزیزم پتروشیمی اصلا ازمون استخدامی نداره، معمولا فراخان بومی میزنه، بعد ده سال هم یه آزمون داخلی بین خودشون برگزار میشه که حالت فرمالیته داره و استخدام رسمی میشن، من اما چند سال دوره اموزشی برگزار میکردم، یبار یکی از مدیران به تخصصم احتیاج داشت درخواست نیرو داد خلاصه قراردادی وارد شدم.

عزیزم پتروشیمی اصلا ازمون استخدامی نداره، معمولا فراخان بومی میزنه، بعد ده سال هم یه آزمون داخلی بین ...

رشتتون چی بوده در دانشگاه؟

مهندسی شیمی یا شیمی کاربردی؟