2777
2789
عنوان

بیاین عکسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1670 بازدید | 62 پست
وا‌! خیلیم خوشگلی ، چرا اینو بهت میگه؟ خودش مشکل نداره؟ عکسشو بذار ببینم اون چه شکلیه 

تایپک هام بخون لطفاً فکر میکنم الکی میخاد نابودم کنه

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوشگلی عزیزم❤️ من نظرت و حرفای قبلیتونم خوندم . چشماتونم درشت و خوشگله اما اگه دوست دارید فرم بدید بهشون و زیباتر بشه اکستنشن مژه میتونی کنی. به نظر‌من موهاتونم مدلشو تغییر بدید چهرتون دلنشینتر هم میشه. دوتا تار نازک سوسکی بندازید توی‌صورتتون 

اسی گفته بودی تیرویید داری ، چشمات خیلیم قشنگه منم تیرویید دارم چشامم خودش گنده ست گنده تر شده ولی الان شروع کردم رسیدگی بهش خیلییییییی بهتر شدم چون روی کل بدتم تاثیر گذاشت توام بهش برس روی کلللل بدنت تاثیر میذاره 

خیلی خوشگلی اسی شوهرت حسودی میکنه میخواد اینجوری اعتماد به نفست رو بیاره پایین بااینکه ندیدمش می‌دون ...

دقیقا خودم همین حسو دارم 

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 
اسی گفته بودی تیرویید داری ، چشمات خیلیم قشنگه منم تیرویید دارم چشامم خودش گنده ست گنده تر شده ولی ا ...

اره گلم .مال من خیلی بزرگ شده اره تاثیر گذاشته.قبلا خیلی خوشگل بودم الان هم سیاه شدم هم کک مک آوردم چیکار کردی خوب شدی

تایپک هام بخون لطفاً فکر میکنم الکی میخاد نابودم کنه

تایتل هاشو خوندم ، عزیزم این آدم روان درست حسابی نداره ، انگار درک نداره

من اگه جات بودم سعی میکردم درستش کنم برو پیش مشاور ببرش باهاش حرف بزنن ببین بهتر میشه یا نه حتما این کار‌ رو بکن اگرم بات نمیاد خودت برو پیش مشاور خیلی صادقانه عیب های هردو طرف رو‌ بگو کمکت میکنه زندگیتو اوکی کنی عزیزم نگران نباش درضمن خیلیم خوشگلی ❤️

خیلی خوشگلی عزیزم❤️ من نظرت و حرفای قبلیتونم خوندم . چشماتونم درشت و خوشگله اما اگه دوست دارید فرم ب ...

فدات عزیزم.نمیزاره موهام زیاد بیرون باشه 

اره گلم .مال من خیلی بزرگ شده اره تاثیر گذاشته.قبلا خیلی خوشگل بودم الان هم سیاه شدم هم کک مک آوردم ...

برای تیرویید چشمی عمل خوبه 

من دکتر رفتم قرص داد بهتر شده ولی حس میکنم اثرش نرفته 

در کل هورمون تی سه بدنم کلا مختل شده بود خیلی وضعیت داغونی داشتم طی چند دوره درمان خوب شدم

تایتل هاشو خوندم ، عزیزم این آدم روان درست حسابی نداره ، انگار درک نداره من اگه جات بودم سعی میکردم ...

فدات گلم.مرسی بابت راهنماییت

برای تیرویید چشمی عمل خوبه  من دکتر رفتم قرص داد بهتر شده ولی حس میکنم اثرش نرفته  در کل ...

خدارشکر که خوب شدی کاشکی منم خوب بشم 

فدات عزیزم.نمیزاره موهام زیاد بیرون باشه 

ی بار قبل از اینکه برید بیرون حسابی به خودت برس موهاتو سوسکی بنداز بیرون ارایش ملیح و خوشگلم بکن مژه دونه ای هم بزار . (اگه بلد نیستی بگو یادت میدم😛)

بعد قبل رفتن که دیدت و بهت گیر داد که موهاتو بپوشون و اینا بگو من خیییلییی از دخترایی که میبینی خوشگلترم فقط تفاوتم باهاشون اینه که یکی‌ مث تو نمیزاره ب خودم برسم و اونا کسی بهشون چیزی نمیگه

کلا میخوام بگم ی بار خیلی به خودت برس که بدونه همه بدون هیچی و همینطوری داف نیستن😅

خدارشکر که خوب شدی کاشکی منم خوب بشم 

عزیزم انشالله خوب میشی . خیلی دختر مهربونی هستی از چهرت مشخصه . امیدوارم خدا بهترینهارو برات رقم بزنه گل دختر 🌹

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
ی بار قبل از اینکه برید بیرون حسابی به خودت برس موهاتو سوسکی بنداز بیرون ارایش ملیح و خوشگلم بکن مژه ...

مرسی گلم.من خیلی قبلاً قشنگ تر بودم ای میخاد من اعتماد به نفسم بیاد پایین همش طرف دختره هر زه میگیره درهمه موارد حتی درس خواندن اگه هستی عکسای قبل تر میزارم