چشمگریانم مدیر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 1594 عنوان بیاین عکسم | مشاهده متن کامل بحث + 1670 بازدید | 62 پست سلام.دوسان عکسمو میزارم فقط خدایی بگید من زشتم شوهرم همش میگه زشتی ازچشمم افتادی به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 1402/11/02 | 02:23 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چشمگریانم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 1594 چرا چشاتو اینطوری کردی آدم میترسه خب نترس لولو خورخوره نیستم تیرویید چشمی دارم والا مردمو به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات
چشمگریانم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 1594 خوبی که والا همش ایراد میگیره به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات
گل_گلیم عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 2580 نترس لولو خورخوره نیستم تیرویید چشمی دارم والا مردمو بعضی کار برای نی نی سایت بی شعورن شما ناراحت نشین پای شعورشون بزارین حرفشو
وحشی_تر_از_بافقی_ام عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 6986 نترس لولو خورخوره نیستم تیرویید چشمی دارم والا مردمو ما باید علم غیب داشته باشیم؟!
چشمگریانم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 1594 بعضی کار برای نی نی سایت بی شعورن شما ناراحت نشین پای شعورشون بزارین حرفشو از بیشعوری هم رد کردن والا به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات
چشمگریانم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 1594 ما باید علم غیب داشته باشیم؟! میتونی بجای این حرفت سوال بپرسی به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات
وحشی_تر_از_بافقی_ام عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 6986 بعضی کار برای نی نی سایت بی شعورن شما ناراحت نشین پای شعورشون بزارین حرفشو من فکر کردم از عمد اینطوری کرده چشماش درشت نشون داده بشه بخاطر همین پرسیدمشما اگه شعور داشتی اینطوری صحبت نمیکردی
وحشی_تر_از_بافقی_ام عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 6986 میتونی بجای این حرفت سوال بپرسی خب منم پرسیده بودم چرا چشماتو اینطوری کردی دیگه
چشمگریانم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 1594 من فکر کردم از عمد اینطوری کرده چشماش درشت نشون داده بشه بخاطر همین گفتم شما اگه شعور داشتی اینطوری ... چشمای من خودش درشته .اینم الان مال تیرویید چشمی هست از بی صاحبی بد تر هم شده به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات
گل_گلیم عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 2580 من فکر کردم از عمد اینطوری کرده چشماش درشت نشون داده بشه بخاطر همین پرسیدم شما اگه شعور داشتی اینطو ... منم آروم تر از سهراب سپهری و نیما یوشیجم ببخش اگه ناراحت شدی چون اینجا خیلیا تخریبم کردن منم فکر کردم شما هم حرفتون تخریبی بود
وحشی_تر_از_بافقی_ام عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 6986 از بیشعوری هم رد کردن والا شما که جنبه هیچ نظر و سوالی رو ندارید تاپیک هم نزنید باتشکر@نی_نی_یار_شب
چشمگریانم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 1594 شما که جنبه هیچ نطر و سوالی رو ندارید تاپیک هم نزنید باتشکر @نی_نی_یار_شب ببخشید نمدونستم باید از شما اجازه میگرفتم به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات
miniyar_2 نی نی یار عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 41641 شما که جنبه هیچ نطر و سوالی رو ندارید تاپیک هم نزنید باتشکر @نی_نی_یار_شب بحث نکنید ولطفا تاپیک رو ترک کنید ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar