2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی تونم به خودم برسم مثل بقیه دخترا تفریح نمیرم  کار بهم نمیدن یا الکی اخراج میشم باورم شده ...

منم مثل شما همه اش ناامیدم خیلی اصلا به وضع بدی دارم تازه اگر هم درس نخونم و فعالیت نداشته باشم خانواده تو سری بهم میزنن و تحقیرم میکنن 

چرا آخه ما جوونا اینطوریم؟؟؟مادرشوهرم ۸۵سالشه میگه من زود پیر شدم تازه هیچ بیماری و اینا نداره حتی یه سردرد ساده هرسالم ده سال از سنش کم میکنه پارسال میگفت ۷۵سالمه امسال شده دور و بر ۷۰ 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

منم دقیقا ۲۲ سالمه 

از اینکه همش تو خونه بودم خسته شده بودم 

به شدت بهونه گیر شده بودم و همش گریه‌م می‌گرفت 

من ۱۹ سالگی ازدواج کردم درحالیکه دانشجو بودم ولی بخاطر شرایط کاری شوهرم مجبور شدم انصراف بدم 

امسال میدیدم که دوستام همه لیسانس گرفتن و مشغول به کار شدن واقعا حس پوچی میکردم ... بدتر از اون این بود که حس میکردم به هیچ دردی نمی‌خورم... شوهرم وقتی حالمو دید گفت برو دانشگاه 

حالا فردا قراره برم ثبت نام کنم دعا کن برام 

تو هم بنظرم یه جوری سر خودت رو گرم کن یه حرفه یاد بگیر یا باشگاه برو هرچیزی که به شرایط زندگیت میخوره

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....
چرا آخه ما جوونا اینطوریم؟؟؟مادرشوهرم ۸۵سالشه میگه من زود پیر شدم تازه هیچ بیماری و اینا نداره حتی ی ...

وای خدا مادرشوهر منم ۴۸ سالشه اصن خودشو پیر نمیدونه 

یه بار دختر خواهر شوهرم گفت تو پیری انقدر ناراحت شد گفت من کجا پیرم 

کلا اخلاق مادرشوهرم همینجوریه همش لباسای رنگ روشن میگیره 

برعکس من که همش سیاه و سورمه ای میگیرم 

همش هم بهم میگه مثه من صورتی بگیر سفید بگیر رنگای روشن بگیر 

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....