2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی سرکارم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

خدا یا شکرت روزی هزارن هزار بار شکرت بلاخره روزای سختم تموم شدباورم نمیشه شفا گرفتم یا امام رضا ممنونم یا امام رضا خیلی دوست دارم ممنونتم ک میلادت جوادت شفامو از خدا گرفتی یا امام جواد چقد خوبه روز تولدت روز تولد دوباره ای برای من شد قبلا میرفتم تو فکر و این روزا رو تصورمیکرد ک شفا گرفتم خوب شدم ولی الان...نمیتونم چطوری توصیفش کنم خدایا این حالو نصیب همه بیمار کن خدایا خدای خوب و مهربون امیدوارم ک همه بیمارا یه روز مثل من شفا پیدا کنن و اون روز براشون خیلی نزدیک باشع .واایییی خدا باورم نمیشه یعنی امثال میتونم منم با خوشحالی خونه تکونی کنم خرید کنم تعطیلاتو خوش باشم یه خوشی از ته دل یه خوشی واقعی لبخندای واقعی خدایا بلاخره التماسای شب و روزم قسم دادنای  امام رضا ،امام جواد ،حضرت عباس، امام حسین ،حضرت زهرا ،شهدا دلشکسته خانوادشون ،حضرت رقیه، حضرت علی اصغر، امام علی ،حضرت محمد ،امام زمان ،امام حسن ،حضرت فاطمه زهرا حضرت زینب حضرت ام البنین بلاخره جواب داد وایییی خدا از خوشحالی دلم میخواد پرواز کنم ممنونم خدا جووووننننننننننننننننن

این متنو نوشتم دعا کنید ک امشب شفامو بگیرم 

میشه برا شفام یه صلوات بفرستی ؟؟ان شا ءالله ک حاجتروا شی به امید خدا