2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان چهار جلسه رفتم تقریبا شصت درصد ریزش داشتم  بنظرم این ماه برم تمومه میشه هفتاد درصد  ...

برا کجاهات رفتی؟ بعد چهار جلسه یعنی دیگه زیادم لازم نی خودت شیو کنی؟باچه دستگاهی؟

من اگه برم فعلا برا دوتا تیکه زیر چونم ک موی مشکیو ضخیم داره میخوا برم یعنی نتیجه میده یا بی فایدس پول حروم کن نباشه ؟؟؟

عه چرا بعد از چند جلسه یعنی برگشت؟؟

پنج جلسه رفتم جلسه پنجم سوزند بدجور یعنی افتضاح ها تاول زده بود کل بدنم گف اپراتور ناشی بوده و اینا منم بدنم برا سوختگی وسیع کم آب شد و کلی درمان و فلان ک هنوز هم از شهریور تا الان درگیر درمان هستم منم نرفتم بعد سه ماه کامل برگشت مو ها ولی خودم با دستگاه اپلیدی از ریشه وقت میذارم موها رو شیو میکنم تا سه ماه هیچی در نمیاد بعدش هم تک و توکی در میاد🥲از لیزر خیلی بهتره 

پنج جلسه رفتم جلسه پنجم سوزند بدجور یعنی افتضاح ها تاول زده بود کل بدنم گف اپراتور ناشی بوده و اینا ...

وای چه بد 

اره میگن بعضیا بلد نیستن میسوزونن 

منم از همینا میترسم چون پوستم ب شدددت نازکو خشکو حسسسساسه 

فقط دوتا تیکه زیر چونمو( ک بیشتر رو مخه و ضخیمتره موهاش) فعلا میخواستم برم ک اونم نمیدونم کجا خوبه اطراف خودمون فکر نکنم بدرد بخورن مجبورم برم تهران .

اپی لیدی دارم ولی چون پوستم نازکه از ریشه نمیتونم بزنم جوش میزنه و خشکتر میشه دوباره پوستم ، صورتمو ک با اون سرش ک از رو میزنه تمیز میکنم از ریشه نمیتونم  بندم نمیتونم بندازم صورتم اننننقدر ک پوستم نازکه ،

دستو پامم ژیلت 

برا کجاهات رفتی؟ بعد چهار جلسه یعنی دیگه زیادم لازم نی خودت شیو کنی؟باچه دستگاهی؟ من اگه برم فعلا ب ...

من خیییلی امروز فردا کردم اگه زودتر میرفتم خیلی بهتر بود زودتر میرفتم تو دوره ی شارژ

دستگاه سوپرانو تیتانیوم شرکت آلما

واقعا راضیم منی که موهای بدنم مخصوصا پاهام شبیه مردا بود الان از بقیه خواهرام که کم مو بودن بهتر شدم اما تا اخر باید شارژ کرد دیگه مثلا میرسه به سالی یه بار 

نه اصلا شیو نمیکنم تا قبل نوبت بعدی لیزرم حتی ناحیه بیکینی هم نیاز به شیو زیادی نداره واقعا راحت شدم😇

پنج جلسه رفتم جلسه پنجم سوزند بدجور یعنی افتضاح ها تاول زده بود کل بدنم گف اپراتور ناشی بوده و اینا ...

خب همینکه تا سه ماه درنمیاد اثرات لیزره اثرش بره میشی مث قبل باید شارژ میکردی که در نیاد تا اخر عمر باید لیزر رفت کم کم شارژت میشد سالی یه بار

اینکه سوختی بخاطر اپراتور بوده و دستگاهم خنک کنندگی خوبی نداشته احتمالا

من خیییلی امروز فردا کردم اگه زودتر میرفتم خیلی بهتر بود زودتر میرفتم تو دوره ی شارژ دستگاه سوپرانو ...

بین دستگاه تیتانیوم2023 و الکساندرا نابلکس2021 دودلم. تیتانیوم میگن برگشت داره و نسبت ب الکساندرا میگن اکس بهتره. پوستم سبزه هست با موهای ضخیم. 

بین دستگاه تیتانیوم2023 و الکساندرا نابلکس2021 دودلم. تیتانیوم میگن برگشت داره و نسبت ب الکساندرا می ...

من دکتر پوستم گفت چون پوستت گندمیه لیزر شاتی بری احتمال سوختن هست رولی باید بری 

ببین لیزر باید تا ابد بری هر دستگاهی باشه ول کنی برمیگرده چون با لیزر فولیکول مو میره تو حالت خواب بعد یه مدت لیزر رو ولش کنی پروتیین ذخیره میکنه دوباره فعال میشه

دوره های شارژ باید بری کم کم میشه سالانه که خیلی خوبه ادم یه بار در سال بره لیزر نیم ساعته تا اینکه هر ماه درد اپی لیدی و ... رو تحمل کنه 

ژیلت هم که پوست رو تیره میکنه و موهارو ضخیمتر سریع هم درمیاد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز