2777
2789
عنوان

سینه ی چپم...

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 37 پست

بچه ها دوسه کیلوگردودارم تحفه بوده به پولش شدیدا نیازدارم تهرانم کسی باشه ازم بخره ممنون میشم برای امساله پرچرب وخوشمزه برای آذربایجان

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما اطرافت اینطور موردی دیدی؟ که بعد مشکل یا بیماری باشه؟

نه بابا چی ب خودت انگ میزنی سریع مریضی خاص انگار داری .دکتر برای سینه زن لازم چکاپ سالانه واجب .برو تو 

همه چی خوب میشه تلاش کن 
عزیرم دست کشیدم ولی ظاهرا که چیزی متوجه نشدم ینی چیز سفتی ندیدم  دردشم فقط درد میکنه تیر نمیکش ...

من تازگی زیر سینه راستم خیلی درد میکنه! تو خندیدن، عطسه کردن .... بعد از یک دوره طولانی سرفه! دکتر رفتم گفت احتمال زیاداسپاسم عضلانیه ولی برام ماموگرافی و سونوگرافی نوشته. البته چون سابقه داریم مرتب انجام می دهم خودش گفته بود امسال نمی خواهد بری. فعلا باید گرم نگهش دارم و با مسکن تحمل کنم دردش که بهتر شد برم سونو

هنوزم تیر میکشه؟ من تیر نمیکشه درد میکنه

میگم دیگه تیر ریز 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍