2777
2789
عنوان

س*ک*س تراپی

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 35 پست
طبیعی بودم ۲۲ اولین بچمه

ببین از اونجایی که زایمانت طبیعی بوده باید معاینه بشی توسط دکتر زنان که برای مسیر های عصبی اتفاقی نیوفتاده باشه دوم اینکه اره درسته دوره ی شیردهی بخاطر اینکه تعادل هورمونا بهم میریزه میتونه میل جنسی رو کم کنه ولی نه اینکه از بین ببره و مهم ترین نکته ببین عزیزم رابطه ی جنسی بخش عمده اییش مسئله ی روانیه ینی اولین عضو جنسی مغزه 

بچه دار شدی ایا اضطرابت زیاد نیس ایا افسردگی بعد زایمان نگرفتی؟! این مسائل روانی هم بسیار مهم هستن

من میل جنسیم بسیار ضعیف کلا سرد مزاج خودمم علتشو میدونم چون کاملا بلغمیم باهمسرمم زیاد دعوا میکنیم ...

اینو بگم و دیگه تمام😁

ببینید میل جنسی از سه جا میاد

یکی سرشت ادمی هست که باهاش متولد شده

یکی شخصیت ادم ها هست

و یکی هم انگیزه ها هست

بقول تو دعوات میشه سرد میشی این میشه همون انگیزه😂😂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین از اونجایی که زایمانت طبیعی بوده باید معاینه بشی توسط دکتر زنان که برای مسیر های عصبی اتفاقی نی ...

کاملاکه ازبین نرفته ولی خیییلی کم شده استرس وایناهم ندارم وفکرکنم همون براشیرباشه

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
شخصیت وسرشت چجوریه؟

سرشت ینی همون ژنتیکت بعضیا ذاتا گرمن بعضیا نه و شخصیت هم ۱۲ تا تیپ شخصیتی هست که هرکودوم از ما امیزه ایی از چند تا از ایت تیپ ها با درصد های مخالفین که اونم روی میل اثر داره