2777
2789
عنوان

مرد پاکدامن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 21 پست

نگرد دنبالش.من ک فکر میکردم شوهرم وسط زنای لختم باشه نگاه نمیندازه بهشون چنان خورد تو ذوقم که تا اخر عمر اعتماد نکنم به کسی.مرد خوب مردیه که هنوز لو نرفته تمام.نیاید دفاع کنید منم یه روزی دفاع میکردم ازشوهرم

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یچیزی میگم  مرد پاکدامن اصلا وجود نداره..

یکی از فامیلامون خیلیییییی مذهبیه، بیش از حد چهره اش و خودش مذهبیه

یعنی اسمشو تو فامیل بگی میگن طرف پاکترش توی دنیا نیست،،، ی دوسته افغانی داشتم، میگفت این فامیلتون بهم چشمک میزده میگفته بیا تو ماشینم و ..... بقیشو نمیتونم بگم

من باور نمیکردم، خلاصه گذشت من با این دختره افغانیه ب هم زدم دوستیمو،، بعد فهمیدم راست میگفته، این مرده با زنا دوست میشه و بعضیاشون رو صیغه میکنه، زن و بچه هم داره.گوشی مخفی هم داره😑😑😑😑 بعد از اون مورد ب بابامم نتونستم اعتماد کنم

میشه برای سلامتی عزیزانم صلوات بفرستی؟ منم برای حاجت توی دلت ایه الکرسی میخونم  
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز