2777
2789
عنوان

لحظه ی دیدار ...

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 34 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولین دیت من واقعا سم بود 

دیگه من اینو دیت حساب نمیکنم ،هل چند برای منم در نوع خودش سمی بود 😬 ...یعنی حرفی از عشق و علاقه نیست ...صرفا مشخصه کششی هست ولی آنچنانی نیست که بشه اسم گذاشت از سمت طرف مقابلم یا حتی خودم 

دیگه من اینو دیت حساب نمیکنم ،هل چند برای منم در نوع خودش سمی بود 😬 ...یعنی حرفی از عشق و علاقه نیس ...

ما رسما دیگه دوس دختر بودیم که همو دیدیم و قرار گذاشتیم انقددد هم جفتمدن خجالت می کشیدیم خصوصا من😂

این کاربر روح و قلبش را برای همیشه در دی ماه ۱۴۰۴ جا گذاشته است.

ما رسما دیگه دوس دختر بودیم که همو دیدیم و قرار گذاشتیم انقددد هم جفتمدن خجالت می کشیدیم خصوصا من😂

آها ،ما هم دانشگاهی هستیم 😶

من گفتم ببینیم همو ،اونم اوکیش کرد 😂هر چند نمیدیدیم سنگین تر بود ولی خوب کنجکاوی داشتم که برطرف شد و با خیال راحت میشینم درس میخونم 😂

آها ،ما هم دانشگاهی هستیم 😶 من گفتم ببینیم همو ،اونم اوکیش کرد 😂هر چند نمیدیدیم سنگین تر بود ولی ...

وای ری.دم منظورم اینه دوس دختر دوس پسر بودیم بخدا من ازونا نیسم😂🏳️‍🌈 چجوری هم دانشگاهی بودی ک تا حالا ندیدیش؟😐😂 ما چون لانگ بود نمیشد همو خیلی ببینیم

وای ری.دم منظورم اینه دوس دختر دوس پسر بودیم بخدا من ازونا نیسم😂🏳️‍🌈 چجوری هم دانشگاهی بودی ک تا ...

گرفتم ،اوکیه بابا ،متوجه ام شدم 😁

همکلاسی نیستیم دیگه 😁فقط هم رشته ایم ...

سر به جریاناتی چت میکردیم و اینا که عوض شد شرایطمون ،خیلی وقت بود در ارتباط بودیم 🙃

اره خدا نکنه بدبخت شی انشالا اول خوشبختیته امیدوارم عشو تجربه کنی بهترین نعمته البته اگه طرف مقابلت ...

از یه لحاظ دیگه گفتم ،چند سال جلو چشمامه 😁

امیدوارم ،مرسی 🥺❤️

گرفتم ،اوکیه بابا ،متوجه ام شدم 😁 همکلاسی نیستیم دیگه 😁فقط هم رشته ایم ... سر به جریاناتی چت میک ...

برا ما که نشد ولی ایشالا پایدار و خوشبخت بشین🐧❤