2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا زشته وخزه ک عروس موهاشو رنگ کنه😐

زشت و خز ؟؟؟

احتمالا شما از اونایی هستید که یه رنگ مو و اکسیدان از سرکوچتون میخرید خودتون میزنید زرد حنایی تحویل میگیرید

وگرنه کسی که امبره و لابت چند میلیونی بکنه خز در نمیاد

حالا منکه نه عروس شدم نه میخوام بشم که فکر کنی از خودم دفاع میکنم

ولی این رنگ مو تکنیک جدیدا واقعا بی نظیر و رویایی هستن

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

ماه پیش عروسی بودیم عروس موهای مشکی داشت اصلا بهش نمیومد یه آرایش لایت هم داشت کلا خیلی چهرش تیره و خسته نشون داده می‌شد الان یکم لایت دخترونه میکنن عروسا خیلی قشنگتره و رنگ چهره باز میشه البته باز سلیقه ای هست 

اگر مو مشکی داشته باشه عروس حتما باید رژ لب خوشرنگ و جیغ بزنه که صورتش رنگ و لعاب بگیره 

زشت و خز ؟؟؟ احتمالا شما از اونایی هستید که یه رنگ مو و اکسیدان از سرکوچتون میخرید خودتون میزنید زر ...

چقدشما باادبی دست پدرمادرتون درد نکنه بااین بچه پس انداختنشون😐

توفعلا مجردی وکم تجربه😏هرموقع سالنهای گرون شهرای بزرگ رو دیدی ک همون رنگ میلیونی هم واس عروس بدمیدونن بعدبیا اینجا گوهرافشانی کن

ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡

چقدشما باادبی دست پدرمادرتون درد نکنه بااین بچه پس انداختنشون😐 توفعلا مجردی وکم تجربه😏هرموقع س ...

ادم بی ادب باشه

خیلی شرف داره به اینکه شوهر کردن و اسارت و بردگی رو تجربه داشتن بدونه!!!!!!🤣🤣🤣🤣🤣

از این یه قلم حرفت معلومه طرز فکرت چجوریه 

بحثی ندارم 😂😂😂😂😂😂

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)