2777
2789
عنوان

گوه تو پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کیست دارم عزیزم و چسبندگی روده

می گم آخه . یه شال پشمی چیزی دور کمرت ببند کل ماه . آب هم آب خیلی گرم بگیر موقع پریودی و خشک کن . حموم هم تحمل کن سه روز اول نرو . انشاءالله خودبخود خوب میشه . منم یه زمانی وسواس داشتم به خاطر آب گرفتن زیاد از درد می مردمو زنده میشدم . بعد وسوایم رفع شد اونم خود به خود خوب شد. 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

تخم شویدو بجوشون با نبات بخور خیلی خوبه. عفونت نداری

نه عزیزم 

دیشب دم کردم خوردم خونریزیمو انقد زیاد کرد ولی دو ساعتی راحت خابیدم

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
نذر کن

مامان بزرگام سید یودن و جد خیلی خوبی داشتن ازشون خاستم پیش خدا برام دعا کنن تا بچه دارشم زودتر میرم برای قبرشون پارچه سبز میخرم

می گم آخه . یه شال پشمی چیزی دور کمرت ببند کل ماه . آب هم آب خیلی گرم بگیر موقع پریودی و خشک کن . حم ...

من همه اینارو رعایت میکنم حتی جای سرد نمیشینم ولی این کیست لنتی روانیم کرده

نذر خانم فاطمه کن خیلی خوبه من خیلی میکنم

میگن نذر نمک خوبه اما نمیدونم چجوریه 

من همه اینارو رعایت میکنم حتی جای سرد نمیشینم ولی این کیست لنتی روانیم کرده

😞😞

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.