2777
2789
عنوان

زندگی روزمره

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 23 پست
پسر ۱۴ساله خواب براش خیلی مهمه کاش دیشب یادیروز درساشومیخوند سعی کن بهش بفهمونی درس خوند شغل دانش آم ...

ان شالله موفق باشه پسر گلت ،پسرا به سن بلوغ میرسن یه کم سرکش میشن که البته طبیعیه من هم همینطور بودم خیلی نمیشه بهشون گیر داد تا بچه هستن خوبن حرف گوش کنن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زود خوابیده بود ساعت ۸ خوابیده بود

هیج بچه ای حاضر نمیشه ۵صبح بلند شه بره حموم،،،درس خوندن هم اکه خیلی درسخون باشه خودش پامیشه میخونه. پسرمنم ۱۱سالشه.. حموم نرفته باشه خب امروز ظهر یاعصر میره.درس نخونده خودش باید جواب بده. غذاهم چرا بیدارموندی براش غذا درست کردی؟ ۶بلند میشه صبحونه بخوره

پارسا پسرمامان😍
هیج بچه ای حاضر نمیشه ۵صبح بلند شه بره حموم،،،درس خوندندهم اکه خیلی درسخون باشه خودش وامیشه میخونه. ...

دیشب شام نخورده خوابید ،بخاطر این غذا درست کردم سوت زودپزم گم شده قیمه گذاشته بودم چند ساعت رو گاز بود اخرم لپه هاش یه کم سفت بود بخاطر این وقتم خیلی تلف شد

دیشب شام نخورده خوابید ،بخاطر این غذا درست کردم سوت زودپزم گم شده قیمه گذاشته بودم چند ساعت رو گاز ب ...

بی خیال بابا... چون شام  نخورده تا ۵صبح نشستی که قیمه بپزی براش!!!!! خب میخوابیدی ۶بیدار میشدی صبحونه املتی،نیمرویی میپختی....منم واسه پسرم صبح املت پختم هم‌خورد هم  برد مدرسه.. پسرکوچکم تازه ۷سالشه. اونم زیاد پیش میاد که شبا شام نخورده  ساعت ۸خوابش میبره.دیگه بیدارش نمیکنم تا۶صبح.. صبح صبحونه میخوره میره مدرسه

پارسا پسرمامان😍
اشکال نداره ظهر اومد دیگه راحتم ناهارش رو میخوره

پس  راحت بخواب. من دیشب خوابیدم تا ظهر صدتا کار دارم. پسرم سفارش کباب مرغ داده... مربا بپزم حموم برم...🤯خداحافظ🤚🏃‍♀️🏃‍♀️

پارسا پسرمامان😍