2777
2789

پاشدم نماز بخونم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره من هی میگم گوشی بدی تلوزیون بده یه گاهی اینقدر اذیت میکنه فقط باهمین اروم میشه میزارم چنددقیقه ن ...

اگه اتاق تاریکه نگاه نکنه بهتره

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه

منم نی نی ۴ماهم رو میخابونم. الان خوابه صبر کردم خوابش سنگین تر بشه روی پامه بعد بزارمش زمین. عزیزم گوشی بزار کنار معلومه که نمیخابه اینجوری

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

پای چپم خیلی درد می‌کنه ، بعضی وقتها شبا غم و غصه میاد تو ذهنم گریه میکنم بی‌خواب میشم ،روحیم داغونه

حتما مشاوره برو یا از مجازی مشاوره بگیره تو خوده نی نی سایت هم هست این غم غصه داری بهت فشار آورده و از خواب زده شدی 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 
بنویس حالتو 

دلم تنگه خیلی دلم تنگه 

سردرگمم 

کم اوردم 

خسته ام 

دلم میخواد موفق شم تو کارم 

اما کشش ندارم 

دارم کم میارم 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸