2789
عنوان

مشاوره

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 55 پست
خب چند تا راه وجود داره اینکه وارد یه رابطه عاشقانه بشی  اینکه مدیتیشن کنی و تار های اتری رو ...

نه کلا چکش نمیکنم ...مثلا تو رویاهام این همش هست ... همش میخوام شوهر آیندم باشه 😶 یا وقتی ی آهنگی میخونه کلا خودمو و اونو تجسم میکنم 

احساس میکنم دارم روانی میشم 

نه کلا چکش نمیکنم ...مثلا تو رویاهام این همش هست ... همش میخوام شوهر آیندم باشه 😶 یا وقتی ی آهنگی م ...

خب یعنی هیچ ارتباطی باهاش نداری 

اینکه ببینیش و ... 

میشه فراموشش کنی زمان میبره خب 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب چند تا راه وجود داره اینکه وارد یه رابطه عاشقانه بشی  اینکه مدیتیشن کنی و تار های اتری رو ...

به هیچ وجه هم علاقه ای ندارم با یکی دیگ وارد رابطه بشم و شرایطشم ندارم  زمانم هرچقد میگذره شرایط من بدو بدتر میشه

خب یعنی هیچ ارتباطی باهاش نداری  اینکه ببینیش و ...  میشه فراموشش کنی زمان میبره خب  ...

نه حتی پارسال کلاس داشت تو شهرم من نرفتم .... تو اینستا انفال کردم شمارشو پاک کردم 

ولی مگهههه یادم میره🥲

نه حتی پارسال کلاس داشت تو شهرم من نرفتم .... تو اینستا انفال کردم شمارشو پاک کردم  ولی مگهههه ...

اتفاق خاصی بینتون رخ داده ؟! 

یعنی ابراز علاقه ای کرده ؟! 

محبتی کرده ؟! 

با همینجوری دیوونه و دلبسته شدی ؟! 

اتفاق خاصی بینتون رخ داده ؟!  یعنی ابراز علاقه ای کرده ؟!  محبتی کرده ؟!  با همینج ...

نههع هیچ ابراز علاقه ای نکرده بهم 

فقط تو کلاس خیلی هوامو داشت خیلی خوب بود 

بعد چن جلسه جنگ‌و دعوایی ک باهم داشیم بعدش خیلی اوکی شدیم مچ شدیم باهم 

من اومیکرن گرفته بودم دو جلسه نمیتونسم برم میشد دوهفته ی جلسه رو کلا نبومد و آنلاین برگزار کرد اون جلسه همب هنه گف باید ویس و جزوه رو ب من بفرسن 

میدونی احساس می‌کردم مرد رویاهای منه

نههع هیچ ابراز علاقه ای نکرده بهم  فقط تو کلاس خیلی هوامو داشت خیلی خوب بود  بعد چن جلسه ...

آها یعنی خب بیشتر از بقیه هوای تو رو داشت 

خب اینجوری می‌خواسته بهت بفهمونه که حسی نسبت بهت داره 

آها یعنی خب بیشتر از بقیه هوای تو رو داشت  خب اینجوری می‌خواسته بهت بفهمونه که حسی نسبت بهت دا ...

چرا بهم‌نگفت؟؟؟؟ چرا هیچوقت هیچ پیامی ازش دریافت نکردم؟؟، 

تو کلاس خیلیییییییی با من خوب بود خیلیییییی اصلا اذیت منمیکرد تا من نمی‌رفتم شروع نمیکرد 

همه بچه‌ها میگفتن ک حسی داره

ولییی چرا نگفت

روان پزشک به نظرت چیکار میکنه ؟!

من نمیدونمممم ...ولی وقتی اون حتی ی درصد ب فکر من نیس من چرا انقد ذهنم درگیرشه 

بخدااا من کم محبتی از خانوادم ندیدم ک بگی آره انقد خانوادش بهش محبت نکردن با ی محبت ی پسر اینجوری میشه من هم‌برادرم هم پدرم هم مادرم هم خواهرم خیلی باهام مهربونن یعنی همه چی اوکی بود 

من نمیدونم چرا اینجوری شدممم