دقيقاا:// لينوووو منو لينو تولدمون يه روزه😂🤝 مودونم ولي مينسونگ خيلييييي كيوتهههه:) من فيلماونو ...
اعععع چه جالب چه عجیب
وایییی آره...یه جسی بهم میگه ریله ولی میدونم ریل نیس:/
فیلم نداله چنل تلگرام بابل لو دالی؟:/تو اون میزاله هم آپدیتای فنز لو هم آپدیتای بابللو
سونگمین سرما خوردههههه:/بد تو بابل از صداش ویس گذاشته من اینجوری بودم که برین کنار من می خوام به سونگمین سجده کنم...صداشششششش من غشششششش من جیغغغغغغغغغغ صدای بم سونگمین خیلی دوستتتتتتتت
Enfp-همون ماسک اسبی که هان گذاشت رو کلش:/اکانت دست 2 نفره.شیپرم نیستم به مولا:/
آخه شیپای اسکیز انقد خر تو خره...من میگم ریل نیس:/
نو اعصابببب:/
آره سونگموی مامانشش
فک کن...الان سونگمین بفهمه تو که 16 سالته بهش میگی بشم از زندگی لفت میده:/حالا خوبه خودم تا همین 3 سال پیش...ولش:/بنده با سونگمین 1 سال اختلاف سنی دارم فشار بخوررررر:/
Enfp-همون ماسک اسبی که هان گذاشت رو کلش:/اکانت دست 2 نفره.شیپرم نیستم به مولا:/
من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤. توی ناشناس من نیستم پس الکی بعد از رفع تعلیقیتون نریزید سر من که بهت خبر دادم ندیدی ناشناس دست دوستمه اگه کرمی هم ریخته ممنون میشم پای من نزارید👍
من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤. توی ناشناس من نیستم پس الکی بعد از رفع تعلیقیتون نریزید سر من که بهت خبر دادم ندیدی ناشناس دست دوستمه اگه کرمی هم ریخته ممنون میشم پای من نزارید👍