2789
عنوان

خداهست!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 18 پست
بله

https://bn.javanan.org/

برو توی این سایت این دوره رو ثبت نام کن مخصوص دهه هشتادی هاست 

رایگانه، اگه بتونی امتحان بدی و امتياز هم بگیری بهت هدیه میدن 

من خودم شرکت کردم بهت حتما توصیه میکنم شرکت کنی 

گره های ذهنیت باز میشه 

اسمش بینهایت شو هست

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
خدا هست توانمندو حکیم هم هست ولی دنیا با اسبابو علتهاش پیش میره مثل برنامه نویسی که یه پروژه رو مینو ...

بعدشم دندون درد راه داره درمان داره دوستات هم ادم هستن حق انتخاب دارن همونطور که تو حق انتخاب داری دیگه نباید چون نظرشو عوض کرده صاعقه بزنه تو سرش این انتخاب ممکنه بود از طرف تو باشه یعنی اونوقت باید تو تنبیه بشی نماز اول وقت هم ثواب واثرات خودشو داره اگه تونستی خودت نصیب میبری 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چیکارکنم نذرکردم التماس مگه نمیگن مهربونه؟چراهیچکس خدانمیشناسه چراهربارتاپیک می زنم میگن برووو؟

چرا گلم مهربونه 

خیلیم مهربونه، همون خدا مادر رو که مظهر مهر و محبته رو آفریده 

پس خودش صد برابر مهربون تره 

اما آیا وقتی شما هررررچی از مادرت میخوای برات فراهم میکنه؟ اگه چیزی برات آسیب داشته باشه بهت نمیده، ممکنه تو نفهمی چرا ولی اون که میدونه برات خوب نیست بهت نمیده 

یا مثلا گاهی که میخواد ببینه بچه اش بهش توجه داره گاهی امتحانش میکنه با سختی ها و مشکلات، مثلا بهش میگه برو ظرف بشور 

اینایی که من میگم استدلال خودمه ها 

خدا که خیلی بالاتر از این چیزاست 

یک تیکه آهن به تنهایی کاربرد خاصی نداره ولی اگه صیقل داده بشه و شکل بگیره کلی کار ازش بر میاد، تک تک این چیزا توی طبیعت به عنوان یه نمونه ی کوچیک هست برای اینکه منوتو بفهمیم که ماهم نیاز داریم گاهی صیقل داده بشیم و سختی بکشیم 

زندگی همیشه اونجوری نمیچرخه که ما میخواییم 

یه مادر اگه هرچی که بچه اش میخواد رو بهش بده دیگه چجوری میتونه بچه رو تربیت کنه؟ 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

تو الان ببین 

داری میگی من میخواستم نماز بخونم ولی حالم بد شد و ضد حال خوردم 

اینو به چشم امتحان ببین 

اینجوری بهش نگاه کن که خدا میخواد ببینه بنده اش توی شرایط سخت هم به یادش هست و عبادتش رو میکنه؟ 

توی شرایط سخت باید به یاد خدا باشی وگرنه توی راحتی به یاد خدا بودن کاری نداره 

خودتم وقتی میخوای عیار دوست هاتو بفهمی، زمانی میفهمی که توی سختی باشی، اون موقع میفهمی که کی توی سختی هات به یادت بوده 

خدا رو به چشم رفیق ببین اینجا، که هر لحظه میخواد امتحانت کنه ببینه توی رفاقت کم میذاری یا نه