2777
2789
خدا شفاشون بده انشالله هرچه زودتر بهبود پیداکنن بیماری چی دارن

ورزش کن هر روز همین 😐😂تنها راه حاملگی ورزشه بقیش کشکه راستی خداروشکر دوتا بچه داری بنظرم اگر بچه دارم نشدی غصه نخور 

💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورزش کن هر روز همین 😐😂تنها راه حاملگی ورزشه بقیش کشکه راستی خداروشکر دوتا بچه داری بنظرم اگر بچه د ...

آره خداروشکر 

آره باید همیکارو‌بکنم.پیاده روی زیاد میرم 

یکسری داروگیاهی هم می‌خوام بگیرم اگه نتیجه داد که چه بهتر وگرنه که هیچی

خدا شفاشون بده انشالله هرچه زودتر بهبود پیداکنن بیماری چی دارن

سرطان. دعا میکنم شما باردار بشید شما هم دعا کنید خدا بهم فرزند سالم بده. غصم اینه موقعی که میتونستم چرا نیوردم

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
سرطان. دعا میکنم شما باردار بشید شما هم دعا کنید خدا بهم فرزند سالم بده. غصم اینه موقعی که میتونستم ...

عزیزم داگو هستیم انشالله خدا فرزتدتون رو شفا بده و فرزندان سالم وتندرستعنایت کنه

منم توی شهرمون یه قابله هست دارومیده قراره امروز برم پیشش

این قابله ها همون ماما هستن؟

معاینه رحم ام انجام میدن؟

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️
من ۴۰ سالم هست و در انتظار سومی که باردار بشم و نشدم. شما ذخیره تخمدان آزمایش دادید چند بوده

دو تا داری دیگه!! منم ۴۰ سالمه و دوتا بچه دارم. به سومی که فکر میکنم خوشم میاد ولی دیگه سن و سالم احساس میکنم گذشته! اگر بچه نداشتم فرق میکرد خوب آدم روی داره و انرژی بس بیشتره ولی من احساس میکنم انرژیم پایینه!

آره انجام میده امروز قراره برم معاینه کنه ببینه تخمدانم البته ازروی شکم دست میزنه

ن منظورم معاینه واژینالی هست 

مطب دارن؟

اون معاینه رم انجام میدن؟

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️
ن منظورم معاینه واژینالی هست  مطب دارن؟ اون معاینه رم انجام میدن؟

مطب ندارن توخونه هست ولی یه اتاق مخصوص اینکاره

دقیق نمی‌دونم ولی من کلا پریدنمیشدم یکسری داروگیاهی دادخداروشکر الان مرتب میشم تقریبا