2777
2789
عنوان

شماهم؟😁

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 32 پست

من یه دفه دوستم یه شکلات تو راه مدرسه بهم داد تا مدت ها پوسته‌ش یه گوشه بود اینقد گرد گرفت دیگه انداختم اونجا🤣

یه بارم دوستم یه کلوچه داد عکس ازش گرفتم اونم خیلی وقت تو گوشیم بود شاید الانم ریختم رو لپ تاپ😂

خوراکی برا من خیلی ارزشمندهههههه🤣🤪

رَبِّ اِنِّی لِما اَنزَلتَ اِلَیَّ مِن خَیرِِ فَقیر                                        پروردگارا من به هرخیری که سویم بفرستی سخت نیازمندم;)
باورت میشه هنوز نفهمیده😁اصلا نگاه نمیکنه بهشون فقط الکی جمع کرده بود.الانم از بس دیده من هیچی نگه ن ...

وای😂

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای چه باحال کاش منم داشتمشون یادمه کلاس چهارم ابتدایی خودکارای‌‌‌ سک سک بودن داخلش ی کاغذ بود میکشی ...

اشکال نداره 

از این زمان به بعد خاطرات جمع کن خیلی حس خوبیه 

ببین نمیگم اشغال پر کن همه جارو 

خاطره جمع کن

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
آره من یکه کیف دارم لباس ها عقدم حنابندون لباس نوزادی ها که اولین بار بچه هام تن کردن لباس پیش دبستا ...

مث مامان من 

که برام نگه داشته 😁

بچه هات بعدا قدر این کارتو میدونن 

من خیلی خوشحالم که مامانم نگه داشته

من یه دفه دوستم یه شکلات تو راه مدرسه بهم داد تا مدت ها پوسته‌ش یه گوشه بود اینقد گرد گرفت دیگه اندا ...

منم عکس خوراکی یادگاری دارم🤣

مث مامان من  که برام نگه داشته 😁 بچه هات بعدا قدر این کارتو میدونن  من خیلی خوشحالم که ...

اره اون روز می دیدن ذوق میکردن دخترم لباس عقد و حنا بندونم می پوشه ذوق میکنه 😅😅

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اشکال نداره  از این زمان به بعد خاطرات جمع کن خیلی حس خوبیه  ببین نمیگم اشغال پر کن همه ...

اره کلا دوست دارم این کارو حتی بعضی وقتا خاطراتمو‌‌ می‌نویسم یادگاری هم کلی چیز میز دارم 

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...
سجاده جشن تکلیفم هم نو نو نگه داشتم 

منم نگه داشتم 🥲

شوهرم هم نگه میداره الان یه عالمه کارت تلفن داره برا دوران عقدمون بوده 

چه خوب😄

اره اون روز می دیدن ذوق میکردن دخترم لباس عقد و حنا بندونم می پوشه ذوق میکنه 😅😅

ای جونم خدا حفظشون کنه😁

اسی یه نامه هم از شوهرم دارم برا قبل نامزدی اینا بوده اخه پسر خاله ام هست کلی عطر هم بهش زده بود اونم گذاشتم تو البوم هنوز بو عطر میده 😅هر وقت غر بزنه میارم میکنم توچشمش میگم تو نامه فدایت شوم فرستادی 😂😂

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اره کلا دوست دارم این کارو حتی بعضی وقتا خاطراتمو‌‌ می‌نویسم یادگاری هم کلی چیز میز دارم 

خیلی خوبه این کار🥺

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز