2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسکات خوب نیست زیاد درسته تاثیرش خیلیه ولی احتمال مشکل کمرش هم خیلیه ما تو باشگاه فقط یسری که واق ...

من8ساله باشگاه میرم تا الانم خدا رو شکر واسه کمرم یا زانوم مشکلی پیش نیومده 

الان خودمو چشم میکنم عصری میرم دکتر😆😆😆

زمانبنديش چطوريه؟ چنتا در چند دقيقه ميزنين ؟ 

ببین یمدل ما میزنیم اون روی ران تاثیر میزاره یمدلی میزنیم روی باسن تاثیر میزاره زمانبندیش دست خودته که چقد بتونی بزنی از روزی 15تا شروع کن روزی 15 تا بزن رفته رفته 5تا بیشترش کن

من8ساله باشگاه میرم تا الانم خدا رو شکر واسه کمرم یا زانوم مشکلی پیش نیومده  الان خودمو چشم می ...

خب اگه سنگین نزنی اوکیه

ولی کلا اسکات خوب نیست زیاد

من خودم چند ساله میرم و امسالو حرفه ای دارم کار میکنم هنوزم زیاد اسکات کار نمیکنم ورزشای جایگزینش میرم

چون اگه اسکات برم باید سنگینش کنم که فشار بیاره

فشار نیاره عین بازیه

ایشالله که هیچی نمیشه نگید اینطور 😅

ببین یمدل ما میزنیم اون روی ران تاثیر میزاره یمدلی میزنیم روی باسن تاثیر میزاره زمانبندیش دست خودته ...

👌🏻🙏🏻🌺

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
خب اگه سنگین نزنی اوکیه ولی کلا اسکات خوب نیست زیاد من خودم چند ساله میرم و امسالو حرفه ای دارم کا ...

منم تو باشگاه سنگین میزدم ولی الان که رشتمو عوض کردم واسه کاراته وزنم کمی بالاس قدم 167وزنم 70 اصلا نه پهلو دارم هیچی فقط ران و باسنمه گفته باید خودتو برسونی60بشی این لامصبارم آب نمیشن😟😟

منم تو باشگاه سنگین میزدم ولی الان که رشتمو عوض کردم واسه کاراته وزنم کمی بالاس قدم 167وزنم 70 اصلا ...

ماهیچه خیلی سخت اب میشه

چربی باشه میشه دوره هوازی کار کرد

اگه سنگین هم میزدید استحکامش خیلی میشه

اره بعدش فهمیدم اولش فک کردم باده مث این💨💨😆😆😆😆😆 بعدش دقت کردم فهمیدم گله

واي نه😱😂گله 😂❤️احتمالا آيكون ها از يه سيستم به سيستم ديگه شكلش فرق داره شايد ، به هر حال تشكر بابت راهنمايي همون كار كه گفتين ميكنم 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹