2777
2789

دارم دیوونه میشمااااا

نمیدونم حسودیه حسرته غبطه خوردنه چیه که حتی به کساییکه ازخیلی نظرها میشه گفت خودم از اونا بالاترم (البته به گفته دیگران) ولی همینکه یه استوری میزارن میشینم غصه میخورم که چرا من جای اون نیستم 

این چه دردیه اخه؟

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ   خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم اینجوری بودم

با یه من ارایش میرفتم بیرون

تا اینکه یکی پیدا شد. اومد گفت بدون آرایش خشگل تری. با آرایشم تغییر انچنانی ای نمیکنی. هیکلت عالیه. افکتای اینستا زشتت میکنن با دوربین جلو عکس بگیر. قد کوتات خیلی بغلی و نازه.

و الان اینجانب به شخصه یه ادم‌ با اعتماد به نفسم:)

اگه اینجوری ی مدت از فضای مجازی دور باش باور کن چیزی ازت کم نمیشه که هیچ کلی رشد و پیشرفت میکنی از ه ...

ببینید اینایی که میگم دوست وهمسن خودم هستن که شغل و علایق خودشون رو دنبال کردن و به وقتش رفتن دانشگاه و اینا و کلا من خودم اینجوری حس میکنم که بشدت ازشون عقب موندم حتی یه استوری معمولی میزارن من کلی غصه میخورم منم بعد چهارسال پشت کنکور بودن که میدونم بدترین ضربه رو به خودم زدم اومدم دانشگاه و کلی حس عقب موندگی دارم

فرض کنید ماباهم باشگاه میرفتیم منکه رفتم دانشگاه و نتونستم برم باشگاه اینا چون رشته و شغلشون یه جاعه همیشه باهمن و باهمم میرن باشگاه 

دعوت شدن به تولد مربی و من چقدر ناراحت شدم که من دعوت نبودم🥲 

اصلا به دوستی بینشون هم غبطه میخورم همش میگم منم کاش بین اینا بودم کاش منم بیشترتلاش میکردم و مثل اونا فرهنگیان قبول میشدم الان دارن ارشد میخونن و شغل دارنو دنبال علایق خودشونن مثل ساز کلاس زبان و اینا

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ   خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤
وای منم اینجوری بودم با یه من ارایش میرفتم بیرون تا اینکه یکی پیدا شد. اومد گفت بدون آرایش خشگل تر ...

اصلا من بخاطر چهره یا اندامم هیچ حسرتی ندارم چون کاملا راضیم 

بخاطر یسری چیزای دیگه مثل مدرک و دانشگاه

ببینید اینایی که میگم دوست وهمسن خودم هستن که شغل و علایق خودشون رو دنبال کردن و به وقتش رفتن دانشگا ...

اهوم درکت میکنم عزیزم میخوای همه چی و تجربه کنی این خیلی خوبه زرنگ باشی بیخیال نباشی دنیارو سخت بگیری همش بگی بخور بخواب 

وقتی مبینی اونا رفتن دنبال علایقشون توهم برو واسه شروع هیچوقت دیر نیست✨

اصلا من بخاطر چهره یا اندامم هیچ حسرتی ندارم چون کاملا راضیم  بخاطر یسری چیزای دیگه مثل مدرک و ...

خب پس خوشبحالت

اونارو با یکم تلاش میتونی به دست بیاری

کتاب اثر مرکب رو بخون . اوکی میشی

خب پس خوشبحالت اونارو با یکم تلاش میتونی به دست بیاری کتاب اثر مرکب رو بخون . اوکی میشی

ولی من کجا و همسنای خودم که اونا باشن کجا

این فکر عقب موندگی دیوونم میکنه حتی نمیزاره به درسای خودم برسم

اهوم درکت میکنم عزیزم میخوای همه چی و تجربه کنی این خیلی خوبه زرنگ باشی بیخیال نباشی دنیارو سخت بگیر ...

حسرت میخورم واقعا 

درخالیکه اکثرشون با سهمیه قبول شدن و واقعا این موضوع آزار دهندست

ولی من کجا و همسنای خودم که اونا باشن کجا این فکر عقب موندگی دیوونم میکنه حتی نمیزاره به درسای خودم ...

همیشه افرادی هستن که ازت جلو ترن

خیلیا هم فقط ادا دارن

پاشو مهارت های کوچیک یادبگیر. حتی شده  کار با پیچ‌گوشتی. 

این کارای کوچولو اعتماد به نفس میده

همیشه افرادی هستن که ازت جلو ترن خیلیا هم فقط ادا دارن پاشو مهارت های کوچیک یادبگیر. حتی شده   ...

اره شاید خودم خیلی چیزای بهتری داشته باشم وبی همش فکرم پی اوناست و اینکه چطور ازونا بالاتر باشم😐