2821
2789
عنوان

تب پسرم😭😭😭😭

309 بازدید | 38 پست

پسرم از پنج شنبه حالت تهوع داره از دیروزم تب مداوم داره به زور با بروفن کنترل میکنم اونم نهایت دو ساعت بعدش دوباره برمیگرده دکترم جز استامینوفن و بروفن هیچ دارویی نداده میگه ویروسیه

این روزا همچین تجربه ای داشتین؟

میشه کمکم کنید واسه کنترل تبش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باید کنار دارو با آب و نمک پاشویش کنی، کف پاش پیاز قاچ کن بمال، یه حوله نمدار هم بزار رو پیشونیش

نمیذاره پا شویش کنم خیلی خوابش میاد گریه میکنه میگه بذار بخوابم

حواست باشه تشنج نکنه.تن شویش کن.اب سیب بده بخوره و شیر زیاد..سوپ.داروهاش شیاف و ...

اینکتررا ک گفتم کن.اب سیب هم تب بره هم ضد تهوع. من برای بچه ۱ ساله انجام دادم اونم دو س مورد.خوب شدن..تن‌شویه با اب ولرم نه ک داع باشه بدترش کنه

بخاطر تهوع هیچی نمیخوره البته ۷ سال داره.. تو این سن احتمال تشنج هست؟

اره خیلی خطرناکه  اب سیب بده. سوپ .شیاف استامینفون.تن شویه صد در صد خوب میشه.براش دمیترون بگیر صدتهوع از داروخونه بگو برای کودکه بدونن چی بدن‌

پسرت چند سالشه؟؟؟ آره ویروسی رو آنتی بیوتیک نمیدن. شیاف دیکلوفناک از همه بهتر جواب میده.بگو چند سالش ...

۷ سالشه... عمرا قبول کنه شیاف بذارم یعنی یه جیغ و دادی راه میندازه اصلا نمیذاره

نه عزیزم دیکلوفناک عوارض بدی داره پشر منم ۵ روز تب بالا داشت پلارژین بگیر بده بهش برای سرفه گلاب ...

اگه به اندازه استفاده بشه هیچ عارضه ای نداره. دیکلوفناک و بروفن هر دو از یک خانواده هستن nsaid هستن. من خودم کاور درمانم که میگم و همیشه برای پسرم استفاده میکنم 

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز