2777
2789

خدایا هوامو داشته باش که جز تو هیشکیو ندارم

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تازه یاد گرفتم واس زندگی قمبل کنم 

ب عشقش شل میکنم کمتر درد بکشم 🚶‍♀️

ما همانند شیشه بودیم اگر پاکمان میکردند میدرخشیدیم اما آنها شکستند ما هم بریدیم دیگه گله ای نمی ماند

حالم دیگ ازش بهم میخوره احمق اشغال البته تقصیر منه بیشعوره حیف ک دوسش دارم حیف ک همیشه حواسم بهش بود حیف منه احمق بش گفتم تولدتت پرتکرار 

پرتکرار ومرض وزهرمار احمقم دیگ اون گاو نر خر نکرد تولدمو تبریک بگه فقط مثل گاو بلده نگاه کنه دلم میخاد الان یکی بزنم دهنش اشغالو ولی من که دیگ دوسش ندارم بره بدرک اصلا گاو منم ک عاشق گاو نفهم خل و عوضی قلب سنگ و احمق شدم بره بدرک دیگ دوسش ندارم ک هیچ ب تخمم نیس

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

یه جایه چیزی قشنگی  نوشته بودکه خدافراموش نکردصبح بیدارت کنه پس توهم فراموش نکن بگوخدایاشکرت...

میگن دردوازهرطرف بخونی میشه درد!ولی درمان وازاخربخونی میشه نامرد!مواظب باش واسه دردت به هردرمانی تن ندی...