2777
2789
عنوان

رشد قد🌝🌝🌝

268 بازدید | 21 پست

داداشم 17سال و دوسه ماهشه  قدش 175 و این حدودا

امروز اسرار میکرد واس قد ببرین دکتر منو و مامانم میگف ن قدت خوبه اینا

میخواستم بدونم این قدش بلندتر میشه اصلا؟راهی بوده که نتیجه دیده باشین؟؟

فقط دکتر غدد،عالیه

خیلی سریع ببریدش

سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آرش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا میشه عزیزم بره دکتر حتما شوهرم من ۱۸۶واقعا لذت میبرم هروقت قدوبالاشو نگاه میکنم.ولی خودم نمی‌دونستم اگه دکتر برم قدم بلندتر میشه متاسفانه زمانش گذشته و پشیمونم ۱۶۲ام

خدایا امیدم فقط به تویه♥️🥀
واقعا تاثیر داره؟آخه میگفتن فقط قرص کلسیم میدن

ن امپول میزنن

سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آرش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "  
شوهرم نرفته برادرشوهرم قدش دومتره رفته آمپول زدن رشدش قطع شده

دومتر😨

آخه داداش من میخواد اضافه کنه ایشون رفتن قطع کنن خب

نمی‌دونم تاثیر داره یا نه واقن😂

دومتر😨 آخه داداش من میخواد اضافه کنه ایشون رفتن قطع کنن خب نمی‌دونم تاثیر داره یا نه واقن😂

دکتر رفتن ضرر نداره عزیزم نهایت یه هزینه ویزیت دکتر میدین بازم هرجور صلاح میدونید

خدایا امیدم فقط به تویه♥️🥀
دکتر رفتن ضرر نداره عزیزم نهایت یه هزینه ویزیت دکتر میدین بازم هرجور صلاح میدونید

مرسی عزیزم ن دیگ حتما میبریمش ببینم چی میگن.ولی خب تو شهر ما هم فک نکنم دکتر خوب غدد باشه باید ببریمش مشهد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز